cristoiu ionDeși m-am decis de dimineață să nu mai ies la suprafața actualității din adîncurile trudei la reportajul de 40 de pagini despre Crîncena exploatare a sînului Julietei, lectura reacțiilor la numirea lui MRU în fruntea SIE m-au împins să-mi calc decizia.

Așadar, pe scurt, cum se cuvine la un Gînd de Breaking news:

Pentru MRU e o umilire. După ce-ai candidat la candidatura la președinție, dovedind că ai fi fost mai bun decît Klaus Iohannis, după ce ai fost presupus premier al PNL, deoarece ai mai fost premier, răsturnat de Mafia din PDL, să te întorci șef la SIE, unde ai mai fost, înseamnă practic o cădere și nu o urcare.
Eu îl vedeam, totuși, premier și nu pe fotoliul ocupat la un moment dat de Claudiu Săftoiu.
Nominalizarea lui MRU pune capăt speranțelor acestuia de a fi numit premier al Partidului Meu. E semn că președintele rămîne credincios promisiunii cu Cătălin Predoiu? Nu cred. Cătălin Predoiu are la DNA dosarele pe jumătate ieșite din sertarele a căror cheiță o ține la gît Lulutza, pe numele de buletin Codruța Kovesi. Cred că Klaus Iohannis îl vrea pe generalul Gabriel Oprea. E premierul ideal pentru un președinte Rață mecanică a Structurilor.
Prin nominalizarea lui MRU SIE își recapătă puterile tot mai slăbite în ultimul timp de lucrăturile Serviciului concurent numit SRI. Să vrea Rața mecanică să se elibereze de sub controlul SRI astfel încît să fie măcar Rață vie, rață pur și simplu?
Nu cred că Victor Ponta mai contează bătălia politică din România pentru a avea un cuvînt de spus în numirea directorului. Generalul Gabriel Oprea a și anunțat deja la televiziunea familiei Iohannis că e de acord cu orice propunere face Klaus Iohannis, fie această propunere și Carmen Iohannis.
Umilirea PSD în acest caz – care avea dreptul măcar la SIE să obțină un om – e un nou semnal de alarmă:
PSD trezește-te! De mai mult timp SRI te anunță, prin purtătorii săi de cuvînt din presă – Dan Turturică, de exemplu – că ți se pregătește lichidarea de către sergenții majori mesianici. Schimbă-l urgent pe Victor Ponta! Adu în fruntea ta un lider puternic, un lider care să nu poată fi șantajat de Binomul SRI-DNA! Pînă nu e prea tîrziu.

 

sursa: cristoiublog.ro

2 COMENTARII

  1. Sa va fie rusine domnule Cristoiu ! Rata mecanica, trasa cu cheita sunteti dumneavoastra ( de toti penali din parlament, indiferent de culoarea politica, de toti penali din guvern si toate institutiile de stat de importanta strategica, din administratii, din magistratura…).Acestia sunt oamenii pe care ii sustineti si ii albiti.Scrieti articole despre acesti penali, manipuland opinia publica, ca un brav comunist ce sunteti.Presedintele tarii, are un nume ( Klaus Iohannis ), un nume predestinat, care, cu ajutorul lui dumnezeu, a oamenilor politici onesti si responsabili, precum si a poporului, va aduce Romania, acolo unde ii este locul.

  2. Iar mananca rahat Tovarasul Cristoiu! Tonomatul comunist Cristoiu molfaie prunele din gura…

Comments are closed.