ion-cristoiuUna dintre cele mai ciudate întîmplări din răfuiala pentru Putere dintre bandele alcătuite din politicieni, ștabi ai Structurilor și oameni de afaceri pentru teritoriu și bani, în golul de Putere ivit după plecarea lui Traian Băsescu de la Cotroceni și președinția de concediu de lux a lui Klaus Iohannis, rămîne arestarea doctorului Mohamad Yassin de către DNA condusă de Lulutza, pe numele ei de buletin Codruța Kovesi.

Doctorul Yassin a fost arestat de DNA sub acuzația de trafic de influență. Potrivit Rechizitoriului întocmit de subordonații Lulutzei, doctorul Yassin i-ar fi pretins lui Omar Hayssam, în 2014 (!!!), suma de 2 milioane de euro, în schimbul obținerii unui recurs în anulare la pedeapsa de peste 20 de ani închisoare. La cine ar fi urmat să intervină Yassin pentru eliberarea lui Hayssam? Potrivit Rechizitoriului, de care Lulutza s-a îngrijit să ajungă la presă, Yassin ar fi urmat să intervină la Traian Băsescu.

Să leșini, nu alta, cînd vezi ce poate pui capul Lulutzei!
Pe 26 aprilie 2006, Omar Hayssam a șters-o din țară sustrăgîndu-se anchetei penale.
A fost pentru Statul român, pentru Servicii, dar și pentru Traian Băsescu, unul dintre cele mai negre momente.
Din ce știu eu, la ordinul lui Traian Băsescu, s-a înființat la SRI un grup de lucru condus de Florian Coldea, pentru aducerea lui Omar, ca un fel de spălare a rușinii naționale care a fost fuga sa.

Grupul, condus efectiv de Florian Coldea, a lucrat timp de 7 ani pentru descoperirea și aducerea lui Omar în țară. Spun efectiv, deoarece Florian Coldea personal a fost de nenumărate ori pe teren, în Siria, de ajunsese să cunoască țara lui Assad mai ceva ca un sirian. Operațiunea n-a fost deloc ușoară. Hayssam se refugiase în Siria și se pusese sub protecția Serviciilor Secrete siriene. În cadrul Operațiunii, Traian Băsescu și-a asumat misiunea de-a-l cultiva pe Bashar al-Assad. Nici președintelui Siriei nu-i era prea ușor, să ni-l dea, într-un regim de tip arab, unde clanurile sunt mai tari decît statul. Cînd a venit Bashar al-Assad în România, în noiembrie 2010, l-am întrebat, în interviul luat în exclusivitate, despre Omar și mi-a răspuns destul de reticent că e în închisoare și că problema unei extrădări se va pune abia după ce Parlamentul sirian va aproba o convenție cu România. Omar a ieșit din închisoare, dar a intrat sub protecția serviciilor secrete siriene. Grupul condus de Florian Coldea a aflat unde se ascundea. Pentru luarea lui din locația respectivă era nevoie ca serviciile secrete siriene să se întoarcă nițel cu spatele, astfel încît să poată spune că n-au văzut cînd a fost luat de români.

Pe 19 iulie 2013, Omar a fost adus în România. Traian Băsescu l-a felicitat pe Florian Coldea și a declarat c-a fost una dintre marile realizări ale mandatului său.
Avea și de ce să-l felicite pe Florian Coldea.
Operațiunea Omar a fost una dintre cele mai strălucite Operațiuni din istoria serviciilor secrete românești, o Operațiune de manual de Intelligence, pentru care SRI ar trebui invidiat de serviciile secrete mari ale lumii.

Cum să crezi în aceste condiții denunțul făcut tocmai de Omar Hayssam, cel adus în România și condamnat să putrezească în închisoare? Cum să crezi c-ar putea fi ceva serios în făgăduiala lui Yassin, dacă a fost așa ceva, că va interveni la Traian Băsescu, pentru ca Omar, cel pentru care Traian Băsescu a ordonat o Operațiune care a durat 7 ani, să scape din pușcărie prin recurs în anulare?
Ei bine, în România s-a găsit un procuror DNA care să-l aresteze pe Yassin sub acuzația de trafic de influență la Traian Băsescu.
Era drogat procurorul?
Nu, era subordonat al Codruței Kovesi, cea care a instrumentat toată mizeria asta cu Traian Băsescu, trecut într-un Rechizitoriu trimis presei drept cel care ar fi urmat să-l scoată din inchisoare pe Omar.

Dînd din nou în Traian Băsescu (arestarea lui Yassin a dus imediat la activarea teoriilor conspiraționiste), Codruța Kovesi a dat însă și-n Florian Coldea.
Să se fi rupt lanțul de iubire dintre cei doi?
Nu-i exclus.

Așa cum arătam pe cristoiublog.ro anterior, cele trei interviuri de un tupeism de urcată în copac ale Lulutzei sunt tot încercări de a arăta că SRI are o contribuție neglijabilă la Epopeea numită Lupta împotriva corupției.
De luptat se luptă doar DNA, adică numai Ea!
Prin Afacerea Yassin Lulutza îi arată pisica lui Florian Coldea.
Nu v-am spus eu c-a luat-o apa?!

sursa: cristoiublog.ro

8 COMENTARII

 1. Healing’s Dragon

  to uncover concerns to enhance my website!I suppose its ok for making utilization of a handful of of your respective concepts!!

 2. Da. A luat-o apa dar tot ce face d-na Kovesi este la comanda si cu sprijinul cuiva ( americanilor sau israeliecnilor ! )

  • Asa este! si – numai asa – Lacustele Mondiale vor putea recupera dataoriile uriase pe care tocamai acesti tradatori de tara le-au facut in ultimii 25 de ani!
   Daca ar fi anarhie ca in Ucraina, cum si-ar mai scoate camatarii internationali al de FNI banii si mai ales dobinda pentru urmatorii (vreo) suta de ani!
   „Ofiterii acoperiti” – care sunt peste tot – tocmai de aceia au fost creati! sa NU se afle jocul murdar (CIA Mossad) care au prabusit Romania! NU ma credeti? Atunci spuneti-mi la ce televiziune / radio / ziare ati auzit de planul de distrugere a lui Israel all Romaniei? (4 milioane de romani PRODUCTIVI fugariti, 100 miliarde datorii, fara armata aproape, fara sistem sanitar, fara invatamint si cultura, suprafete imense de pamint vindute „evreilor” cu nume de toate felurile, etc)
   Chiar credeti ca toate acestea au putut fi realizate numai de cozile noastre de topor fara sprijin „logistic” si impus de afara?

 3. Întâmplarea,poate sa mai aibă o semnificație:declarație de credincioșie a doamnei Procuror șef, către domnul Președinte ,aflat in vacanta,dar si dorinta nedeclarata a doamnei de a deveni Prezidențiabila.Tot la fel poate fi si un „joc”a celor doi(Kovesi-Coldea).România, este o tara a” personalităților complicate”,în rezolvarea unor probleme simple.

 4. …Bravo „maestre”! Nu te lasi! Ai ajuns la a treia basina si fisiita si sulfuroasa pe zi! Bravo celui mai inalt PITIC din tara!

  • Se fabrica probe cu nerusinare.Martorul spune despre 2milioane de euro si de o relatie a doctorului Yassin cu Basescu,iar doctorul spune in fata instantei ca nu stie despre ce este vorba Ce faci doamna Kovesi?Permiteti sa se darame tot ce sa construit pentru o justitie corecta?Dosarele se fabrica in functie de interese?Sa va fie rusine de modul cum se face justitie.Slabiti tara si ne vom trezi cu Putin la gurile Dunarii.Cred ca asta este interesul.

Comments are closed.