CRISTOIU | Prin campania de discreditare a lui Traian Băsescu, Procurorul general, Tiberiu Nițu, nu-l slugărește pe Victor Ponta, ci pe Klaus Iohannis!

1781
6

Ion-CristoiuMiercuri, 20 mai 2015, îmi intitulam textul de pe cristoiublog.ro:
E adevărat că Tiberiu Nițu a primit comanda să-l înfunde pe Traian Băsescu, pentru că șefa DNA, Codruța Kovesi, nu-și putea permite asta?

Întrebarea din titlul izvora dintr-un gest incredibil:
La cererea Parchetului General, un Dosar al lui Traian Băsescu, închis cu NUP în 12 decembrie 2005, e redeschis la începutul lui mai 2015. Reaminteam în text că bizareria acțiunii izvora din faptul că după 10 ani, fără să se fi întîmplat nimic între timp care să justifice redeschiderea, Parchetul General redeschide un Dosar închis prin Rezoluție și nu datorită imunității lui Traian Băsescu tot de Parchetul General.

Comentariul din 20 mai se încheia astfel:
„Traian Băsescu s-a pomenit deja cu un număr însemnat de dosare penale. Unele sunt deschise, pentru că nu mai are imunitate. Dar altele, cele mai multe, sunt deschise, pentru că nu mai e președinte. Toate dosarele sunt deschise de Parchetul General. E adevărat că Tiberiu Nițu a primit comanda să-l înfunde pe Traian Băsescu, pentru că șefa DNA, Codruța Kovesi, nu-și putea permite asta, pentru că ar fi riscat să treacă drept una care-și devorează Tatăl politic?”

Miercuri, 17 iunie 2015, am aflat cu stupoare că Parchetul General, condus de același Tiberiu Nițu, lesne de acuzat pentru fals în declarații publice, deoarece s-a pricopsit cu un certificat de revoluționar și terenul aferent certificatului fără să fi fost, în Revoluția din decembrie 1989, altceva decît un militar în termen, fără măcar să fi făcut o faptă de vitejie, a început urmărirea penală pentru fals în acte în cazul judecătorilor de la CCR care au invalidat Referendumul din 29 iulie 2014.

În vara lui 2014, am fost ca lider de opinie pe baricada luptei pentru denunțarea Loviturii de stat. Nu de dragul lui Traian Băsescu, ci de dragul unui principiu:
Un președinte, un premier, un demnitar nu pot fi dați jos din funcție prin tot felul de mînării.

Suspendarea lui Traian Băsescu fusese rezultatul acțiunii unui Grup Infracțional Organizat, condus de Victor Pont și de Crin Antonescu. Despre forțarea Constituției, dar mai ales despre darea unor legi și hotărîri peste noapte pentru a legaliza fărădelegea, am scris la vremea respectivă zilnic în Evz și am vorbit seară de seară la B1Tv.
Susțin cu aceeași îndîrjire și acum c-a fost vorba de o tentativă de lovitură de stat.

Una dintre componentele acestei Tentative, dezavuate de Aliații occidentali, a reprezentat-o campania de după Referendum de răsturnare a rezultatului final – potrivit BEC Referendumul nu întrunise cvorumul – prin invocarea unei diferențe între listele permanente pe care se votase la Referendum și o așa zisă realitate numerică a cetățenilor cu drept de vot. În Evenimentul zilei de joi seara, voi demonstra caracterul aberant al campaniei, declanșate de Ion Iliescu, scos de la naftalină și viagrazat de conducerea USL pentru a da credibilitate campaniei. Pe scurt, campania era aberantă, deoarece BEC trimisese CCR pe 30 iulie 2014 rezultatele finale oficiale ale Referendumului, rezultate care spuneau clar că prin raportare la listele permanente, cele pe care s-a votat în 29 iulie 2014, liste (Atenție!) stabilite de Guvern și acceptate ca fiind corecte, procentajul participării fusese mai mic decît 50 la sută. Un punct central al acestei campanii duse de USL l-a constituit crearea unei enorme presiuni asupra CCR pentru a obține validarea Referendumului. Pe lîngă presiunea creată de atacurile violente de pe televiziunile USL – Antena 3, România Tv, Realitatea Tv – puciștii au folosit amenințările fățișe la adresa acelor membri CCR care refuzau să le facă jocul.

Astfel pe 9 august 2014, Victor Ponta cere Parchetului General ca trebuie sa verifice activitatea judecatorilor de la Curtea Constitutionala, insinuand ca erata transmisa spre publicare in Monitorul oficial ar fi un fals.

CCR a decis în chip corect că procentajul se stabilește pe baza listelor electorale care au fost în secțiile de vot în ziua Referendumului și nu pe baza bazaconiei numite de Victor Ponta mini-recensămînt, deoarece nu se schimbă relugulile jocului după ce jocul s-a încheiat.

Au trecut de atunci 3 ani.
La începutul lui mai 2015, Parchetul General condus de Tiberiu Nițu a răspuns comenzii lui Victor Ponta din 9 august 2015.
A deschis un Dosar penal judecătorilor CCR care n-au făcut jocurile puciștilor.

Ce se urmărește prin asta?
Rescrierea penală a Istoriei.
După campania de prezentare a lui Traian Băsescu drept un mafiot dublat de un dictator, trebuia să vină și campania de spulberare a celor 10 ani de mandat.

Din punct de vedere legal, Regizorii diversiunii știu că nu se poate face nimic.
Nici nu-i interesează asta.
Pe ei, pe Regizori, îi interesează ca Traian Băsescu să se contureze ca un președinte atît de rău, atît de ticălos, încît Rața mecanică de la Cotroceni să treacă drept zeița Atena prin comparație.

Ca și în cazul redeschiderii Dosarelor cetățeanului Traian Băsescu, nu Victor Ponta stă în spatele campaniei.
În spatele campaniei de compromitere a lui Traian Băsescu ca președinte ilegitim din 2012 stau Structurile, ai căror ștabi vor să arate noului Stăpîn că-i sunt devotați pe deplin.

Tiberiu Nițu n-are nici un interes să slugărescă pe Victor Ponta.
În 2016, Tiberiu Nițu va voi un nou mandat de procuror general. Pînă în primăvara lui 2016, Victor Pont poate fi o amintire politică.
Klaus Iohannis va fi însă președinte.
Și fără aprobarea lui Klaus Iohannis, Tiberiu Nițu nu-și reînnoiește în veci mandatul.

Mă înșel în privința celui care stă în spatele Afacerii numite Dosarul Referendumului?
În vara lui 2012, Lovitura de stat era denunțată nu numai de mine, dar și de Dan Tapalagă, Dan Turturică, Ioana Ene Dogioiu, Sorina Matei, Andreea Pora.
Acum, cînd se încearcă prin această anchetă absurdă reabilitarea Loviturii de stat din 2012, ați citit ceva, cumva de vreo poziție luată de cei de mai sus?

sursa: cristoiublog.ro

Trimiteti un SMS la 7472 cu textul NASUL si puteti achizitiona cartea lui Radu Moraru “Singur impotriva sistemului. Povestea televiziunii libere” in format electronic. Tarif – 6.20 Euro (TVA inclus). Numarul este valabil in retelele Orange, Vodafone si Telekom. Dupa finalizarea platii veti primi un link de descarcare a cartii in format electronic.

Puteți sprijini NAŞUL TV făcând donaţii în următoarele conturi:

CONTURILE VALABILE PENTRU DONAŢII:

Banca: Garanti Bank

Cont pentru Ron: RO42UGBI0000052015353RON

Cont pentru EURO: RO35UGBI0000052015354EUR

Cont pentru DOLARI: RO32UGBI0000052015355USD

Cod SWIFT UGBIROBU

COD CLIENT 1414031
MORARU VICTORIA

 

Cont PayPal:

6 COMENTARII

  1. pai DNA-ul de nu-l investigheaza si pe acest somnambul numit t.nitu ptr fals in obtinerea certific. de revolutionar?

  2. In viziunea ta, albul e negru si negrul e alb.Ti-ai propus sa indobitocesti acest popor ?Mai bine ingrijeste-te ! Vezi cum stai cu sindromul adipozo-genital ( al adultului ), de care ai suferit si pentru care, ai urmat un tratament..Simptomele pe care le prezinti, ma indreptatesc, sa cred, ca acest sindrom, ti s-a reactivat.

  3. Pe cine crezi ca fraieresti Tovarase Cristoiu? Nitu e unealta mitomanului comunist plagiator hot si evazionist Poanta! Cei doi au fost colegi si sunt prieteni! Lasa vrajeala ieftina!…

      • Comunista mica, stiu ca ti-a plecat stapanu in Turcia sa scape de DNA dar de scapat nu va scapa. Ce te vei face atunci dezorientata mica? Apropo de case, ia numara-i-le idolului vostru – comunistul hot national Nastase! 😉

Comments are closed.