ion-cristoiu_94328300Opțiunea lui Victor Ponta de a se opera în Turcia a stîrnit în presa din țară cunoscuta trăncăneală populistă.
Ce caută într-o țară străină? Avem medici foarte buni, e un gest de dispreț să te duci la alții, ca să te opereze. Ce fel de patriot e Victor Ponta dacă nu folosește produsele românești: de la bisturie pînă la curve?

Sincer să fiu am mai auzit trăncăneala asta de multe ori pînă acum în viața mea postdecembristă ca să nu mă întreb și acum de ce dracu lucrează fătucele și guguștiucii în presa zisă capitalistă, cînd ar fi făcut o figură excelentă în presa stalinistă din anii 50.

Mai că nu mai aveam ce scrie despre Victor Ponta din aceste zile (în afară de faptul că e fugar prin raportare la DNA), dacă Robert Turcescu nu mi-ar fi atras atenția, mai întîi prin emisiunea sa de la Nașul Tv din seara lui 16 iunie 2015 și, mai apoi la telefon, asupra unei chestiuni mult mai grave decît faptul că Victor Ponta nu s-a operat în scumpa noastră patrie.
Felul halucinant în care Victor Ponta, premierul României, a socotit că trebuie să se poarte începînd cu vineri, 12 iunie 2015, cînd a dispărut pur și simplu din țară, deși mai era demnitar în funcție.

Așadar, vineri, 12 iunie 2015, fără un Comunicat oficial de la Guvern, Victor Ponta merge la Baku, la ceremonia de deschidere a Jocurilor europene.
Ceremonia s-a încheiat vineri seara.
Ne-am apucat să-l așteptăm pe premierul României să se întoarcă din ceea ce s-ar putea numi o călătorie oficială.
Nici picior de premierul României în România vineri noaptea, sîmbătă, duminică.

Luni, 14 iunie 2015, dimineața, Victor Ponta era așteptat la DNA.
Jurnaliștii sunt prezenți de la prima oră.
Victor Ponta n-a fost audiat până acum.
Data trecută i s-au adus la cunoștință acuzațiile.
Eveniment de senzație!
Nu e de ici de colo un premier răspunzînd întrebărilor unui procuror.
Nici urmă de Victor Ponta.
În locul premierului apare avocata.
La întrebarea Unde-i premierul României? avocata răspunde:
E în Turcia, se operează la genunchi.
Opinia publică rămîne cu gura căscată.
Cum adică e în Turcia?
Vineri după-amiază era la Baku.
Ne așteptam să se întoarcă în țară.
El nu s-a întors în țară.
S-a dus vineri seara în Turcia.
Cu ce s-a dus?
Cu avionul președintelui turc Erdogan.
Avionul a trecut granița Turciei.
A trecut granița Turciei și Victor Ponta.
În ce calitate?
De premier, deoarece potrivit unei știri, luni, Victor Ponta l-a declarat premier interimar de marți, 16 iunie 2015 pînă vineri, 19 iunie 2015, pe Gabriel Oprea.

În aceste condiții, vineri, 12 iunie 2015, premierul României a început o vizită în Turcia în vederea unei operații la genunchi. Vizită oficială la invitația președintelui turc în vederea unei operații la genunchi?
Nu e posibil așa ceva.
Premierul român trebuia invitat de premierul turc.

Victor Ponta a plecat la Baku însoțit de alaiul cuvenit: SPP-iști, consilieri, aghiotant.
În avionul lui Erdogan cine l-a însoțit de la noi?
Dar la clinica privată cine i-a asigurat protecția?
Că premierul României se află la o clinică privată din Turcia unde s-a operat la genunchi am aflat abia marți, 16 iunie 2015.
Și nu dintr-un Comunicat al Guvernului, ci de pe Facebook.
Minimele standarde civilizate cer ca un astfel de eveniment să fie adus la cunoștința opiniei publice din Romînia prin Comunicate oficiale transmise la intervale de timp regulate.
Aceste Comunicate trebuie să cuprindă informații exacte despre locul în care se află premierul, despre cum a ajuns acolo, în Turcia, despre mersul operației, dar mai ales despre perioada de recuperare.

Vă vine să credeți că aceste Comunicate au lipsit cu desăvîrșire?
Vă vine să credeți că pînă marți, românii n-au știut dacă Victor Ponta mai trăiește?
Sunteți siguri, totuși, că premierul României e în viață?
A scris pe Facebook?
De unde știți că n-a scris în locul său un agent al Serviciului secret turc?
Sau dacă e în viață de unde știți că n-a trecut granița în Siria, pentru a lupta în ISIS?

sursa: cristoiublog.ro

Trimiteti un SMS la 7472 cu textul NASUL si puteti achizitiona cartea lui Radu Moraru „Singur impotriva sistemului. Povestea televiziunii libere” in format electronic. Tarif – 6.20 Euro (TVA inclus). Numarul este valabil in retelele Orange, Vodafone si Telekom. Dupa finalizarea platii veti primi un link de descarcare a cartii in format electronic.

Puteți sprijini NAŞUL TV făcând donaţii în următoarele conturi:

CONTURILE VALABILE PENTRU DONAŢII:

Banca: Garanti Bank

Cont pentru Ron: RO42UGBI0000052015353RON

Cont pentru EURO: RO35UGBI0000052015354EUR

Cont pentru DOLARI: RO32UGBI0000052015355USD

Cod SWIFT UGBIROBU

COD CLIENT 1414031
MORARU VICTORIA

 

Cont PayPal:


18 COMENTARII

 1. S-a dovedit inca o data duplicitatea acestui arivist notoriu, demn urmas al unuia de tip „nastcase”. DNA-ul batandu-i la usa, curajos precum il stim, si-a luat talpasita si-a lasat o intreaga tara cu buzele umflate. Ma intreb care ar fi fost reactia „deontologilor” tip latrina 3, daca Basescu ar fi facut, chiar si acum cand nu are nici o calitate oficiala, aceeasi atitudine. Ceea ce a facut premierul Romaniei( de fapt premierul borfasilor aciuati prin structurile politice ale statului ), denota un profund dispret fata de cei ce pretinde ca-i reprezinta. Manifestarile de strada , prin penibilul celor declansate anterior, nu mai inseamna mare lucru , cel mult o zemfemea persiflata din partea sparlamentarilor nostri ce continua sa sfideze Constitutia si legile tarii. Asta avem dupa 25 de ani in care am permis sa fim luati peste picior de o clasa politica ce nu-si justifica prin nimic pretentiile de-a dreptul aberante si lipsite de orice respect fata de cei ce i-au ales.

 2. Tov.Cristoiu
  Am certitudinea cã nu va mai dura mult zeflemeaua ta. In fond te priveste cã tu nu ai nici un Dumnezeu, cã singurul tãu reper este marxim-leninismul, dar pentru faptul cã profiti de curãtenia sufleteascã a unor oameni creduli si le inoculezi urã împotriva presedintelui statului, împotriva institutiilor de justitie si apãrare, împotriva a tot ce se cere decentã si mãsurã vei da socotealã !!!

  • ….doar o alta basina sulfuroasa – PE ZI – asa numai cum miget-ul poate sa o „vinture”…

 3. Pe Ceausescu un picior in ghips l-a scos afara cu elicopterul. Ponta si-a pus piciorul in ghips si a fugit cu avionul. Ce ni se mai pregateste?!

  • Vorba lui Cristoiu. Să fie acuzat că luptă pe furiș de partea talibanilor și a fost împușcat în genunchi, iar cu ajutorul lui Putin a fost internat in Turcia. Zambete!

 4. Tovarase Cristoiu, ce-ti mai place sa-i dai limbi in dos mitomanului comunist plagiator hot si evazionist Poanta! Hai, spune-ne cate fise ti-a bagat, bre tonomat cu rahat?

  • Doua fise i-a bagat, una a pastrat-o ca proba si cealalta ti-a bagat-o tie in sfirla, cocalarule !
   Mama voastra de neterminati, ginditori de zambila cu mintea bruma si creierul muci !

   • Serios curvistina mica? De unde stii asa de bine? Te bati cu Tovarasul Cristoiu la lins coorul mitomanului comunist plagiator hot si evazionist Poanta? Hai ca nu te mai retin de la lins, parasuta mica. Spor! 😉

    • Domnule Anti-comunisti, n-ai substanta deloc, doar vorbe goale si o glanda-n loc de creier.

     • Cocalare, nu ma intereseaza ce substante tragi si te intereseaza. Vezi-ti de treaba ta pana nu te iau in vizor! Dupa cum areti si te exprimi, esti paralel cu creierul! N-ai ce sa emiti judecati legate de creier. Hai PA!

     • „N-ai ce sa emiti judecati legate de creier.” – Doamne, dar esti infernal de prost, ar trebui sa ti se interzica pe net. Se scrie „dupa cum arati”, nu „dupa cum areti”, prostule. Esti de o prsotie crasa, dar impertinenta ta e pe masura prostiei tale colosale.

     • Centuristo, nu mai vezi bine… Sterge-te pe ochi si inghite! Se vede ca tocmai ai iesit dintr-un tir! :))))

     • Esti bolnav(a) mintal. De prostie nu mai am nicio indoiala, e colosala si cred ca e genetica la tine.

  • Ce-ar fi sa mai citesti inca odata articolul, ia notite si fa-ti si un desen. Cristoiu are nedumeriri si isi pune intrebari. Tu stii sa raspunzi la ele ?

Comments are closed.