protest_antigratiere

Dupa cum ati observat, am stat deoparte in acest Razboi care se desfasoara in Romania. Practic avem doua gasti: una politruca si una securistica. Ambele au presa lor, deontologii lor, Romania lor! Ambele au o forta manipulatoare uriasa, reusind sa pacaleasca aproape toti romanii de buna credinta!

Gasca politrucilor

Practic, cu 1-2% exceptii, intreaga clasa politica este santajabila: parlamentari, ministri, sefi de partide, primari, prefecti, functionari publici, sefi de institutii! Iar legile  si codurile penale pe care le avem (proaste si neclare) permit ca in orice clipa, un om curat sa fie “agatat” peste noapte!

Gasca securistica

Este gasca formata din sefii Serviciilor, procurori, judecatori, avocati “acoperiti”, ziaristi “acoperiti”. Ei au dosarele celor 98% din tot ce inseamna politruci in Romania si ii santajeaza abitir. “Securisticii” conduc Romania de mai bine de 3 ani! Daca un politruc smenuieste Romania in favoarea lor, atunci politrucul este “nevinovat” si poate si el sa fure linistit! Dar daca misca in “cimpul tactic” dupa cum vrea “muschiul lui” atunci i se scoate dosarul sau i se face repede unul si politrucul este livrat deontologilor “acoperiti”!

Eu personal nu fac parte din nicio gasca si asa i-am sfatuit si pe colegii mei. E drept, ei pot fi manipulati dar e treaba lor si constiinta lor, si imaginea lor, in ochii telespectatorilor.

Deci ce vedeti la televizoarele lor este Razboiul dintre cele doua gasti, pentru Puterea Absoluta de a jefui Romania!

Visul “Securisticilor” este sa jefuiasca Romania cu miinile politrucilor si sa raspunda politrucii, atunci cind scandalul e mare! 

Visul “Politrucilor” este sa jefuiasca Romania pentru ei si sa nu fie deranjati de ceilalti sau sa nu fie nevoiti sa imparta PRADA! Si sa nu raspunda in fata LEGII!

Razboiul e in toi si e destul de echilibrat. Poate dura ani de zile dar vorba aia, toti smecherii au salarii uriase si participare cu beneficii grase la Jaful National! Intre timp, noi murim de foame desi muncim ca niste sclavi! Ne uitam cu totii la acest razboi si simpatizam cu o gasca sau alta! 

Au reusit! Ne-au deturnat atentia de la chestiunile vitale: viitor, economie, sanatate, educatie, subzistenta, criza morala! As spune ca cele doua gasti sint una singura: EI cu punga groasa si NOI, fraierii care punem botul si murim incet sau emigram pe repede inainte!

E greu sa dau un pronostic optimist fiindca vad ca membrii celor doua gasti sint interesati doar de cum se imparte “cascavalul” lor! Restul sint vorbe si lozinci goale! In plus, foarte curind, cele doua gasti vor cadea la “pace” dupa ce isi vor fi impartit procentele din Jaful National! Noua ne va rezulta tot cu zero sau poate niste firimituri cit sa ne tina in case si sa nu iesim de foame ca sa le luam “gitul”!

Ca sa intelegeti si mai bine manipularea, nu vedeti ca cele doua gasti nu doresc sa se lichideze una pe cealalta?! Pai ce folos ca avem cel mai mare miting din istorie, DUMINICA?! Atunci cind toate Institutiile sint inchise: Guvern, CNA, Parlament, Ministerul Justitiei?! Nu s-a speriat niciun politruc!

Alta era sa vada politrucii 100.000 de oameni, marti sau miercuri, la portile Institutiilor! S-ar fi cacat pe ei de frica! Strada are forta doar atunci cind obtine reforme reale! Doar atunci cind cacaciosii ies din Palatul Lor si trebuie sa negocieze cu 100.000 de suparati! 

Nu-i asa ca nu veti gasi aceste ginduri in nicio parte a presei “libere”?! De aceea e nevoie sa donati 10 lei/an pentru NASUL TV, prin PayPal! Deocamdata doar acest sistem e sigur in fata mafiotilor din ambele tabere! Stiu ca nu e usor sa va faceti un cont de PayPal dar nici noua nu ne e usor sa va spunem adevarurile din ultimii 5-6 ani! 

Daca imi vindeam sufletul eram multimilionar dar si voi erati mult mai saraci! Datorita NASUL TV sinteti peste 15 milioane de romani care aveti o alternativa la gunoiul informatic livrat de cele doua gasti care au distrus Romania! Macar stiti ce aveti de facut sau stati pe ginduri, avind tabloul complet! Puteti emigra sau mai puteti spera! Dar indiferent de decizie, donati bani catre NASUL TV! Noi sintem ultimii care pot emigra si, pina atunci, va tinem informati si cu ceea ce gastile astea doua nu doresc sa stiti!

Repet, daca nu reusesc sa conving macar 2% dintre cei care ne urmaresc de peste 5 ani, atunci ma retrag! Timpul e scurt, 2017! Mai am energie pentru inca 5 ani dar nu o pot irosi impotriva Natiunii Romane! Daca ROMANII nu isi doresc o Televiziune Libera, sustinuta de ei insisi, cine sint eu ca sa ma opun?! Timp de 5 ani am reusit singur! Cred ca am dovedit si demonstrat cine sint si ce putere am construit prin NASUL TV!

Insa e greu sa fii singur impotriva Statului Mafiot! Platit regeste din banii nostri ca sa ne asupreasca! Fara un mic segment din Natiunea Romana, incolonata in spatele Televiziunii Libere, 2017 poate fi ultimul an! 

Va reamintesc, in acesti 5 ani de NASUL TV, sub 1.000 de romani au fost alaturi de noi, din putinul lor! Este infinit prea putin ca sa speram la o tara pentru copiii nostri!

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru

30 Ianuarie 2016, tic-tac