Odata cu plecarea echipei Nasul de la B1 Tv, s-a schimbat si sefia postului. La conducerea B1 TV a venit Sorin Oancea, creatorul Antena 3, a lui Gadea, Badea si asociatul familiei Voiculescu.

La sefia directiei de stiri a fost adusa Aura Titiriga, fost redactor sef la Antena 3. Alaturi de ea, treptat, au sosit numerosi fosti antenisti, printre care vedete importante ale postului B1 de astazi: Andrei Badin, Madalina Puscalau, Irina Petraru etc.

Toti cei teleportati din decorul Antenei 3 in decorul B1 TV au inceput sa se comporte ca atare, adica au incercat sa pacaleasca vechiul public B1 TV cu noua masca. Urmariti transformarea in imaginile de mai jos:

 

[rev_slider b1-antena3]

 

12 COMENTARII

 1. Buna,
  @danielro si @margareta

  subscriu la tot ce ati scris, aveti mare dreptate! Si cu invitatii si cu simpatizarile.
  Ranchiuna este mai puternica decat deontologia de ziarist. Cum se spunea mai sus, nu ma mai tin in fata ecranului, nici Nasul nici B1!

 2. @ danielro
  Subscriu la tot ce ai scris.
  Schimbarea de macaz se vede și la Nașul,nu numai la B1. Oricum noi selectăm emisiunile.Personajele din talk-show-uri,care nu-mi plac,nu mă țin în fața ecranului,nici la Nașul, nici la Robert Turcescu.

 3. Atunci cînd Radu Moraru ne anunța că pleacă de la B1 după ce îl adusese deja pe Robert Turcescu, am avut un gust amar înghițind vestea cu noduri în gît. Știam cine este Sorin Oancea, Aura Țițirigă și ceilalți. Știam de asemenea de cearta lui Oancea cu Voiculescu privind politica editorială a Antenei 1 de echilibru și neutralitate; am mai spus-o aici pe https://www.nasul.tv Evident, interesul lui Oancea era strict financiar, Antena 1 aducea banii din publicitate și nu Antena 3. După ruptura de Voiculescu, Oancea a pornit din nou cu B1 pe făgașul lăsat de Radu Moraru pe dreapta. Nu am informații despre implicarea Elenei Udrea sau a altora, or fi, dar la secret absolut. Cert este că pînă acum, B1 a fost pe placul meu, inclusiv cu Andrei Bădin, Mădălina , Irina și Georgia Simionovici. Nu mai spun de Robert și dl. Cristoiu . M-am întrebat tot timpul dacă vor schimba macazul cum a făcut Realitatea TV cu ani în urmă. Însă, cu excepția a cîtorva referiri ale lui Banciu, n-am văzut atacuri din partea B1TV la adresa NasuluiTV. Poate n-am fost eu atent.
  În schimb, Radu Moraru a facut o obsesie pentru Elena Udrea, Traian Băsescu și MRU, B1. La schimb, sunt foarte buni Predoiu, Blaga și Neamțu. Asta nu-mi place.
  Așa că, dragă Radu Moraru ( implicit redacție) lasă-ne pe noi să hotărîm pe cine simpatizăm sau nu pentru că noi nu suntem publicul spălat pe creier al Antenei 3 . Nu încerca să ne manipulezi, nu merge. Acum un an-doi ne ridicai în slăvi cît de deștepți și greu de manipulat iar acum ne cerți în direct că avem alte opinii manipulați fiind? Chiar dacă criticăm Nașul TV si pe Radu Moraru, o facem prietenește in dorința de mai bine pentru noi toți. Suntem captivi aici, n-avem unde ne duce, ultimul bastion. Eu nu vreau gaze de șist, nu vreau aur de la Roșia montană (oricum nu-mi dă nimeni nimic) dar nu vreau nici „jos capitalismul”. Care capitalism? Comunismul cu față inumană instaurat de Iliescu care funcționează trebuie dat jos . Pînă la instaurarea capitalismului în România mai avem de luptat cu securisto-comuniștii care conduc de 23 de ani.

 4. ….deci…antenele isi pierd credibilitatea..(in orice…exista planul B),…acum b1…pe cind b2 ..b3…..!!!

 5. Pe B1 nu se mai zice nimic de ROSIA MONTANA !
  Nici Banciu..!
  S-au facut PLATILE ?!?

 6. …nasule ,convingel pe Robert Turcescu sa fuga de la B1 si sa vina in echipa ta …..tare mult ne place si nu vrem sa cada in patima antenelor -gunoaie …cea care spala oamenii pe creer!…mult succes si suntem alaturi de tine ,de ideile tale si patriotismul tau !

 7. Pana una alta, nu am sanse la Nasul numai pe net, asa ca eu nu vad chiar atat de negru. Dar am constatat ca transformarea este lenta, asa-i. Pe Banciu sa nu-l comparam cu Badea,deocamdata este acceptabil.
  Nu cred ca trebui sa va raportati la comparatii, poate trebuie sa avem incredere si in altii, asa cum am avut si avem incredere in Nasul, de fapt in Radu Moraru!
  Stati, eu nu agreez deloc si nu-mi inspira incredere Ioan Talpes, vesnicul invitat, il asemuiesc cu Brucan, oricum e plin de bla-bla, rar concretizeaza ceva!Nu-mi place ca Radu M ii acorda atat de multa incredere, nu vad jurnalisti tineri, pentru ca sunt multi dornici de dreptate si foarte devotati, samd.

 8. Ca sunt interese in spatele acestor ziaristi este de inteles. Dar cand ziaristii masluiesc adevarul, sau il ciontesc, sau il evita, este parsivenie, ca sa-l parafrazez pe un clasic parsivel in viata.

 9. esti greu de tot nasule!
  nu cumva sa-ti treaca prin cap sa renunti la ceea ce faci, la lupta pentru libertate!
  daca Romania asta mai are o sansa de a scapa de moliile care sunt in fruntea tarii in momentu asta, atunci sansa aia nu se poate valorifica fara tine.

  cum am mai zis, NU TE LASA si NU NE LASA!

 10. Nasule ai toate motivele sa fii fericit,bucuros ca esti cum esti!Oricum ai dreptul chiar sa fii mandru ca ai ramas,cu toate dificultatile intampinate un OM,un PATRIOT,un ROMAN adevarat!Mergi cu Dumnezeu inainte!…si nu uita:…cainii latra URSUL trece…
  …cum spui tu…”SA FII IUBIT!”…

 11. Nasule , zau daca am ceva cu oamenii astia, am ceva cu modul lor de a face jurnalism. Oricum se vede ca isi fac meseria sub presiune, nu este totuna cum era pe vremea ta la B1, cand aveai gentlemen agreement cu Boby Paunescu. Zic ca ai prins ce-a fost mai bun. Mai am o curiozitate cum o sa se plieze Turcescu, este singurul pentru care m-as mai uita la B1.

Comentariile sunt închise.