“Jurnaliștii” de la Ring au publicat ieri un material despre judecătorul Cristi Danileț, membru CSM, sub titlul “Pe cine duce Danileț, seara, în vizită la CSM”. În material sînt prezentate o serie de poze surpinse de paparazzi, în care judecătorul apare ținînd de mînă o domnișoară (minoră) cu care intră în sediul CSM, apoi se plimbă pe stradă ținînd-o de după umeri, pentru ca în final să o ducă la el acasă.

În loc să dezvaluie marea informație aruncată în titlu, adică “Pe cine duce Danilet, seara, în vizita la CSM”, “ziariștii” de la Ring se multumesc să creeze impresia cititorilor că între cei doi ar exista o relație. Ei bine, există! însă una de rudenie.

Tînara, în vîrstă de 14 ani este chiar copilul lui Cristi Danileț. Cu toate că magistratul le-a explicat care e situația și le-a cerut să nu publice pozele fiind vorba de o minoră, respectiv copilul lui, cei de la Ring au făcut cum au știut ei mai bine. Le-au publicat.

Judecătorul este decis să acționeze publicația în judecată, pentru publicarea fotografiilor cu el și fiica sa minoră.

„O anumita publicatie cu poze facute de paparazzi, a dat publicitatii azi mai multe fotografii in care apar insotit de o tanara. Desi nu mi-am dat acordul pentru a fi fotografiat si am specificat expres ca nu sunt de acord ca eu sau fiica mea (ea fiind tanara…) sa aparem in publicatie, nu s-a tinut seama de aceasta. Inteleg sa ma prevalez in continuare de dispozitiile art. 73 si 74 NCC si imi rezerv dreptul de a actiona legal pentru protectia dreptului meu la imagine” scrie Cristi Danileț pe blogul său.

10 COMENTARII

 1. toata reteaua psd-pnl-pc–trebuie distrusa altfel nu vor fi rezultate ptr, tara Acesti mafioti si penali–negoita au ajuns in fruntea tarii prin hotie si minciuna asa cum se vede.V, Vanghelie, negoita. ponta,cacarau,sova sa dispara de pe listele parlamentare. SA NU FIE VOTATI CHIAR DACA PARTIDELE II PROPUN____ CETATENII SA_SI FOLOSEASCA CREERELE NU SA PUNA STAMPILA SI APOI SA URLE JOS____???? ACUM ESTE TIMPUIL SA SE TREZEASCA.

 2. Niste gunoaie cei de la Ring, iar banii cu care sunt platiti provin de la noi din taxe si impozite devalizate de fratii Negoita derbedei de profesie.

 3. niste oaze ,mafioti de proasta factura,…cum au ajuns aceste spurcaturi in politic,greu de inteles ?

 4. Ziarul Ring al fratilor Negoita ar trebui interzis. Este un ziar de propaganda USL, mizerabil, care arunca cu noroi in toata lumea. Datorita propagandei mizerabile facute de acest ziar, primarul Liviu Negoita din sectorul 3, unul din cei mai buni primari din Bucuresti, a pierdut alegerile. Zilnic primeam in cutia postala acest ziar in care scriau numai minciuni despre primarul Liviu Negoita. Si au fost oameni din sectorul 3 care au plecat urechea la aceste minciuni. Sunt sigur ca acum regreta, dar este prea tarziu. Sectorul 3 a ales un primar mafiot, pe Robert Negoita.

 5. Calomniati, calomniati, ca pana la urma tot ramane ceva ! – Asta au facut si fac mafiotii neocomunsiti.

  Trebuie ca fiecare porcarie de acest gen sa fie reclamata si sanctionata dur de catre justitie.

 6. Penalii patroni ai „bordelului” Rin Gran Hotel, dupa ca ce spala bani prin distribuirea gratuita a „hartzoagei” cu pricina, au atacat pe cine nu trebuie La mintea lor de gaina au scapat micul-mare amanunt: profesia si onoarea unui membru CSM

  La mai multe de’astea „alb-rosilor” si scapam DEFINITIV de voi!

 7. Domnule judecator Danilet, sper din tot sufletul sa le cereti daune atat de mari incat sa intre-n faliment.

Comentariile sunt închise.