firea-gigi-becali

Frate, frate, dar brânza-i pe bani! Gigi Becali știe foarte bine acest lucru și nu iartă pe nimeni când e vorba de cash. Latifundiarul a dat în judecată Primăria Capitalei, păstorită chiar de către fina sa, Gabriela Firea Pandele, pentru o datorie mai veche, conform b1.ro

Becali a dat în judecată Primăria în urmă cu şase ani pentru terenul care avea 1.773 de metri pătraţi şi era amplasat pe Şoseaua Pipera, scrie Libertatea. Iniţial, Primăria decisese să îi dea lui Becali 68.000 de euro, adică aproximativ 38,35 de euro pentru un metru pătrat. După ce omul de afaceri s-a adresat instanţei, Tribunalul Bucureşti a hotărât să primească suma de 590 de euro pe metru pătrat, respectiv peste un milion de euro în total.

Decizia Tribunalului a fost atacată de municipalitate la Curtea de Apel Bucureşti, care a stabilit un cuantum al despăgubirilor de 773.000 de euro. La Instanţa Supremă s-a decis rejudecarea dosarului la Curtea de Apel.

Decizia definitivă i-a atribuit lui Becali 950.000 de euro, bani pe care nu i-a primit nici până astăzi.

Astfel, latifundiarul a decis acționarea în judecată a Primăriei București pentru a-și recupera banii. Edil al Capitalei este însă cea căreia i-a fost naș la nuntă, Gabriela Firea.