florian_coldea-laura_kovesi_luju
Acum mi-a picat fisa si acum se explica totul : Kovesi este mutarea secreta a Presedintelui Iohannis ! Nu va fi „Guvernul MEU” ci „Guvernul LOR”, cu ochi albastri !

Acum se explica de ce Ghita si Ponta au furat procente de la PSD, cu acest PRU, exact cit sa nu iasa PSD peste 50% ! Amindoi puteau fi arestati demult dar au fost foarte utili ca santajabili ! Iar la o adica, daca era nevoie, USR putea avea din pix (sau mouse) chiar si 4,8%, doar-doar sa tina PSD sub 50% !

Tariceanu putea fi arestat demult dar acum e foarte util ca santajabil fiindca il va vinde pe Dragnea.

Acum intelegem motivul pentru care Kovesi a decapitat PNL-ul iar Iohannis l-a coborit in sondaje cu USR-ul fatat peste noapte : ca PNL sa devina ” flexibil” !

Abia acum intelegem de ce Hans Klemm, in numele lui Soros, s-a dus sa-i unifice pe UDMR cu PCM. Ca sa fie sigur ca UDMR intra in Parlament ! Altfel nu avea sanse iar 3-4% se redistribuiau mai ales catre PSD.

Acum se explica de unde vin banii multi ai lui Neicusor Nimenea. Si voturile la ordin !

Incep acum sa ma intreb daca nu cumva si Base a fost putin ajutat sa intre in Parlament… Nu dau cu parul, doar ma intreb.

Abia acum inteleg de ce Iohannis nu avea nevoie de campanie electorala si jocul la deruta al lui Dacian Ciolos, o alta piesa de teatru si de subminare a democratiei.

Dragnea va fi lasat sa isi prezinte Premierul (pe Gabrielutza probabil) dar va pica in Parlament fiindca Lulutza e fata mai barbata si are ghioaga mai mare, a se citi catusele ! Apoi Iohannis o va nominaliza pe Kovesi iar toti parlamentarii, foarte multi santajabili, vor vota cu doua manutze ! Altfel, Parlamentul tocmai ales SE DIZOLVA !

Gata cu votul, e moft ! De la „democratia originala” vom trece la „cratia catuselor” ! Ce naivi mai eram : noi ceream „meritocratie” si uite ce ne dau ei noua !

Dupa ce „dottoreasa” va pleca la Guvern, la DNA va fi instalata o alta ghioaga, sau „un ghiog” la comanda Lulutzei ca Zapada ! Regizorul si producatorul Floricel Coldea isi va privi albastru desavirsirea „operei” !

Si, cine stie, poate intr-o buna zi, Lulutza cea Viteaza va ajunge Presedintele Romaniei in aplauzele, scuzati, catusele, frumos zornaitoare ! Am mai avut asa ceva, imediat dupa al doilea razboi mondial, cind tortionarii securisti si tortionarii procurori si-au dat mina, scuzati, catusele, peste tara ! Doar ca astazi ni se spune ca astia nu sint TORTIONARI ! Dar nici atunci nu ne-au zis !

Pai nu va zisei acu’ 2-3 saptamini ca votul meu nu mai conteaza ?! Si, din pacate, nici al d-voastra ! Ca doar nu era sa merg sa stampilez PSD !

Practic, chiar daca miine infiintam cel mai curat partid din Romania, niciodata Sistemul nu ne va lasa sa trecem de 50% ! Cu aproape toata presa in miinile lor, cu Servicii si Catuse, ori vor speria peste 50% dintre parlamentari ori vor infiinta zeci de Nicusori Dani cit sa farimiteze scena politica si sa manipuleze cit mai multi romani !

Acum, dupa alegerile din 11 Decembrie 2016, ma simt ca pe 28 Decembrie 1989 : atunci m-am prins ! Dar era prea tirziu !

Ce se mai poate face ?! Inca nu stiu dar, cum imi vine o idee, va scriu !

 

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru

15 Decembrie 2016, ora 13.35, vreme frumoasa de iarna mioritica