Asa cum am declarat, eu doresc, cu voia lui Dumnezeu, sa fiu Presedintele Romanilor ! Tuturor Romanilor, inclusiv ai votantilor PSD !

Si, ca sa fiu echilibrat fata de votantii PSD, am ales astazi 2 pesedisti de frunte, din ambele grupari pesediste, care isi bat joc de vietile si banii Romanilor, inclusiv ai votantilor PSD!

Dupa cum se stie, Firea e in lupte cu Dragnea iar Mutu, primarul sectorului 6 si presedinte PSD Bucuresti, absolvent al Colegiului National de Informatii, este in tabara Dragnea.

Mutu s-a gindit sa puna niste iarba, citeva borduri, niste copacei, pe mijlocul Bulevardului Iuliu Maniu din Capitala ! Investitie = 29 de milioane de lei ! Adica 6 milioane de euro ! Lucrarile au inceput !

Problema lui Mutu este ca Bulevardul are 7.500 de metri lungime iar partea din mijlocul Bulevardului are aproape 1,5 metri. Deci aproximativ 11.000 de metri patrati ! Adica 545 de euro / mp !

Domnul Mutu, daca puneti MARMURA de cea mai buna calitate, nu costa mai mult de 100 de euro/ mp !!! Iarba, copacei si borduri de 545 euro/ mp ?!?!? Si daca puneti marijuana si bodyguarzi tot iesiti sub 200 de euro !!!

Oare votantii PSD din Bucuresti vor fi mindri dupa aceasta gainarie de milioane de euro ?!

La doamna Firea lucrurile sint si mai complicate ! Extrem de complicate ! Doar pentru a-si mai face rost de un nou mandat, Firea arunca sute de milioane de euro degeaba ! Oare cit de mindri ar trebui sa fim ca cel mai ales politruc, dupa Iohannis, isi bate joc de vietile si banii nostri ?! Da, potrivit Legii, Primarul Firea este direct responsabil de zeci de persoane decedate si sute de raniti grav! Dincolo de aruncatul cu sute de milioane de euro pe fereastra !

Detalii in citeva ore, pe NASUL TV, ora 21.00 ! Sau live pe Nasul.Tv !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru, candidat la Presedintia Romaniei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here