Daca Primarul unei comune, Selimbar, a furat 100.000.000 de euro  (conform DNA), oare citi bani au furat Javrele de pe Dimbovita ?!?!

19-bani-catuse-465x390Aceasta intrebare o adresez clasei de mijloc din Romania, aia cita mai e. As dori sa ii intreb pe acesti oameni, din clasa de mijloc, ce fac ei concret pentru schimbarea Romaniei ?

Care este lupta lor zilnica cu acest Sistem Mafiot care de 25 de ani ii rupe in bucati ? Cu ce se lauda acesti oameni cind ajung acasa la copiii lor, ce le spun despre “mareata” lor lupta pentru a lasa copiiilor o tara mai buna ?

Sper ca nu isi mint copiii spunindu-le basme despre “lupta” lor pe Facebook sau ca au participat la un miting de comemorare a victimelor din Colectiv.

Bai “clasa de mijloc”, sinteti niste ratati si niste viitori faliti ! O sa muriti arsi, otraviti sau exterminati prin munca si tot nu o sa deschideti ochii ! O sa va ramina copiii niste victime sigure ale Sistemului Mafiot !

Voi nu vedeti cu cine ne luptam? Cu niste mafioti care au miliarde de euro! Toata presa e a lor si uite asa isi aranjeaza toate “ploile”! Justitie, averi, partide, negocieri, etc…

Am scris acest articol pentru o verisoara care imi reproseaza ca sint prea dur, prea caustic, ca ma dau rotund cind spun ca doar NASUL TV este o Televiziune Libera. Ca vad numai “conspiratii” !

Daca un om care imi cunoaste lupta, victoriile si integritatea profesionala, gindeste asa, atunci e foarte trist! E posibil ca toti cei care ar trebui si ar putea sa schimbe Romania, sa gindeasca identic.

Dar chiar sa fie asa, eu nu ma voi schimba! Sistemul asta de cacat nu e bun pentru copiii nostri si pentru asta ma voi bate pina la capat!

Doar atit va spun, in incheiere. Daca un “pulifrici” de primar de comuna a furat 100 de milioane de euro, abia acum realizez cum NASUL TV s-a batut cu citeva zeci de miliarde de euro, daca socotesc doar vreo 50 de dusmani grei pe care i-am doborit in acesti ani!

Si nu am simtit deloc ca am fost sprijiniti de catre “clasa de mjloc”! In schimb, am vazut clasa de mijloc ca umple barurile si cluburile, mall-urile si IKEA, agentiile de turism extern si alte “cimpuri de lupta” apriga cu Sistemul !

Bai “clasa de mijloc”, in 2016 vor da faliment peste 400.000 de firme mici si mijlocii si ramineti pe drumuri ! Orbilor!

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru