Liderul PP-DD Dan Diaconescu vrea sa cumpere combinatul Oltchim, impreuna cu si pentru poporul roman, pentru a-l salva din mana „ciocoilor”. El a precizat la Romania Tv ca a trimis o scrisoare in acest sens guvernului USL.

„Incerc sa cumpar Oltchim, dar nu singur, nu doar eu. Impreuna cu toti telespectatorii dumneavoastra, cu ai mei, cu poporul, cu toti oamenii care vor sa subscrie la acest act.(…). Daca nu cumparam noi Oltchimul, il va cumpara o firma PCC, o firma, zic eu, a grupului Basescu, pentru ca e reprezentata oficial in Romania de Sebastian Vladescu”, a declarat Dan Diaconescu.

Liderul PP-DD considera ca pretul de vanzare este relativ mic in comparatie cu valoarea reala a combinatului. „Caietul de sarcini este de 20.000 de lei si il platesc eu din banii mei si garantia de 130.000 de euro, bani pe care ii vom aduna foarte repede de la telespectatorii nostri si apoi sa cumpar cu 4 milioane de euro ceva ce face de fapt 8 miliarde de euro. De ce sa cumpere polonezii ceva cu 4 milioane de euro pentru poporul polonez si sa nu cumparam noi pentru poporul roman?”, a mai spus Dan Diaconescu.

11 COMENTARII

 1. off DOAMNE lumineazai pe romani !!! Nemti au facut asa cu autostrazile . BRAVO DANE PUN SI EU MOMENTAN DOAR O MIE DE EURO SPUNEMI CUM….

 2. Foarte Bine ! eu vreau sa subscriu. Trebuia procedat asa la fiecare nenorocita de privatizare care s-a facut . Astia care comentati aiurea sunteti ori mai prosti ca calu meu ori vanduti !

 3. Am impresia ca dlui D Diaconescu ii sta in caracter lucrurile de acest gen .
  Probabil si televiziune sa, tot asa a facut-o la mila poporului !
  Nu-mi place de el ,este un om versat !

 4. Ai dat in mintea copiilor DD…duca-se pe pustii cu asa politicieni se duce tzara de tot pe RAPA.
  DOAMNE FERESTE SI OCROTESTE PE ROMANI!

 5. Acest post tv este o rusine nationala.Nu stiu daca mai exista ceva asemanator in Europa.
  Chiar trebuie sa ne lasam tampiti,indobitociti,manipulati de posturi gen otv sau antene?Chiar trebuie sa acceptam si sa inghitim orice rahat in numele necenzurii?
  Chiar nu mai exista limite?

 6. Ne iau astia prin invaluire;ne lasa varanu-felix cu slugile lui si ne ia varanu- diaconescu.Toti ne considera ..p..rostime ingramadita! Vai de capul nostru de romani,daca asa am ajuns!

 7. dupa cum ti-e numele,iti zici ndumiritu,adica faci pe prostul,dar de fapt esti prost de-a binelea.si afla ca p-acilea nu sunt bursieri,nici dottore, nu mai lua oamenii peste picior,ca s-ar putea sa primesti tu un picior undeva.majoritatea sunt oamsni simpli,nu sunt nici sicofanti,nici yesmeni,sunt oameni simpli,cu mult bun simt,care nu suporta hotii,coruptii,nenorocitii si tradatorii din nici un partid,indiferent cum s-ar numi el,dar nu suporta nici IDIOTII care il admira pe acest nenorocit-dd= si nici pe altii ca el,repet,indiferent din ce partid face parte!asa ca latra pe la „haznale” si”latrine” mars d-acilea,maidanezule!!!!!!!!

 8. foarte bine din partea lui dd indiferent de pozitiile bursierilor exaltati ce se perinda p-aci…asta ar trebui s-o faca guvernul romaniei,daca ar fi al romaniei si nu al altora,yasmani si sycofanti,apartinatori ai aceleeasi mizerii…
  mai avem si alte treburi…

 9. Saltimbancul penal DD(T)+zero TV „vinde” luna de pe cer celor saraci cu duhul..Asta de fapt face „reclame” mincinoase ca acelea in care se vind pastile contra pistruilor si in loc de leac–> pacientul se trezeste cu un corn in frunte.

  Astuia e bine sa-i dam atentie la nivelul televiziunii pe care o patroneaza–> ZERO!

Comments are closed.