Daniel Roxin: În ultimul an am descoperit cu toții modul odios în care țările occidentale, cucerite de neomarxismul cultural, le „poartă de grijă” copiilor, adeseori aceștia fiind luați de la părinți, cu forța, pentru lucruri absolut discutabile. Să ne amitim doar de bolnava organizația Barnevernet din Norvegia, condusă de o femeie de orientare homosexuală, care taie și spânzură în familiile heterosexuale ale acestei țări. Cunoaștem cazul familiei Bodnariu căreia i s-au luat cei patru copii, pentru ca după proteste la nivel mondial, situația să se remedieze.
Doar nu doar țările nordice au creat un sistem care permite joaca cu viața copiilor. Și Marea Britanie face la fel. Ca și în țările nordice, printre cei care beneficiază de preluarea abuzivă a copiilor din familiile biologice sunt cuplurile de homosexuali… Cu alte cuvinte, în opinia autorităților din aceste țări, interesul superior al copilului nu este ca acesta să fie luat de rudele apropiate, în cazul în care părinții sun decăzuți din drepturi, ci de străini; dacă se poate homosexuali, și mai bine!!! Ciudată treabă, nu?
Ei bine, astăzi am fost sunat de Florin Barbu, un român care trece prin cea mai mare dramă a vieții lui. Fiind în Anglia, i s-au luat copiii, au fost dați spre adopție unui cuplu de homosexuali și atât lui, cât și restului familiei li se interzice chiar și dreptul de a-i vedea. Totul, chipurile, în interesul superior al copiilor. Dar iată strigătul de ajutor al acestui om, pe care vă invit să îl citiți și să îi dați tot sprijinul…
Primit pe e-mail, după discuția telefonică:
FLORIN BARBU: „Domnule Daniel Roxin… Fiind plecat la munca in strainatate, am cunoscut-o pe cea care a devenit sotia si mama copiilor mei. Am avut o relatie de familie  frumoasa si armonioasa pentru 6 ani. Ulterior au aparut tensiuni, dar numai in relatia conjugala, nu si in cea parentala. Din cauza acestor conflicte, am intrat in vizorul autoritatilor de protectia copilului care au decis ridicarea copiilor din familie. In ciuda unui puternic atasament intre parinti si copii, vizibil la contactele permise pentru o scurta perioada de timp (copiii plangeau si spuneau ca vor acasa, lucruri consemnate in rapoarte), au decis plasarea copiilor la un cuplu de homosexuali.
Nu am mai vazut copiii din decembrie 2014. Dorul de ei ma topeste. Suferinta lor ma doboara. Le-am promis ca voi face tot posibilul sa ii aduc din nou acasa. Si asta fac. Acum sunt in a 13-a zi de greva foamei in fata Ambasadei Marii Britanii din Bucuresti si nu voi renunta de data aceasta pana nu imi vad copiii.
 
Rog autoritatile romane sa se implice cu responsabilitate in acest caz, si prin negocieri la nivel inalt sa aduca acasa copiii. Cer dreptul de a vorbi cu copiii pe videocall, eu nu mai stiu daca ei mai traiesc.
 
Conform Conventiei ONU privind statele membre, art. 8, alin. 1, statele parti se obliga sa respecte drepturile copilului de a-si pastra identitatea, inclusiv cetatenia, numele si relatiile familiale; art 14 – statele parti vor respecta dreptul copilului la libertatea de gandire,  constiinta si religie.
De asemenea legile romanesti prevad plasarea copilului membrilor familiei extinse cu prioritate, si interzic adoptiile internationale catre cetateni straini care nu sunt rude cu copilul pana la gradul IV. Astfel, este nejustificata lipsa de implicare a autoritatilor, care au multe parghii de actiune. Niciodata nu e prea tarziu, eu inca astept.
 
Multumesc tuturor celor care ma sprijina. Incepand de astazi, 30 iunie, si pana pe 09 iulie intre orele 18-21 protestam  zilnic in Piata Victoriei pe trotuarul din fata Muzeului Antipa. Va asteptam la protest pentru a trezi empatia  si implicarea urgenta a autoritatilor ! Protestul este autorizat, asa ca nu vor fi probleme. Va asteptam pe toti cei cu inima de parinte! Puteti lua poze, clipuri, video, orice e necesar pentru articolele dumneavoastra de pe pagina mea de facebook Florin Barbu si de pe  www.florinbarbu.info 
Cu respect Florin Barbu”