extremism maghiar
Aseară, la Nașul Tv, împreună cu generalul Mircea Chelaru, fost șef al Marelui Stat Major al Armatei Române, am dezbătut un subiect incendiar legat de posibila unire a Basarabiei cu România.

Cum în cadrul emisiunii mele lucrurile sunt spuse pe nume, indiferent de cine s-ar putea simți deranjat de asta, am vorbit despre interesele geostrategice care se învârt în jurul României, despre sforile care se trag din parte puterilor interesate, despre istoria raptului teritorial care a avut ca țintă teritoriile românești, despre extremismul maghiar și agitația întreținută în Ardeal ca o sperietoare în fața unirii cu Basarabia, și alte lucruri interesante, pentru a înțelege mai bine dacă această unire se poate face în viitorul apropiat…

Ei bine, în partea a doua a emisiunii, exact în momentul în care am început să vorbim despre manevrele Ungariei în legătură cu Transilvania și despre extremismul maghiar, surpriză: transmisia pe RCS-RDS a devenit brusc foarte proastă, imaginea s-a blocat, sunetul ba s-a auzit, ba nu s-a auzit, au apărut decalaje între imagine și voce, compromițând această parte a emisiunii…

Desigur, unii ar spune că poate fi un accident sau că trasmisia proastă este datorată Nașul Tv. Doar că, să vedeți:

– Transmisia pe internet (canalul Nașul Tv) a fost fără probleme;
– Transmisia Nașul Tv prin ceilalți operatori de cablu a fost fără probleme;
– Transmisia celorlalte canale oferite publicului de RCS-RDS a fost fără probleme.

Carevasăzică, doar canalul Nașul Tv a avut de suferit în pachetul RDS (în condițiile în care emisia care pornește de la Nașul Tv a fost foarte bună!!!) și, culmea coincidenței, doar din momentul în care s-a abordat problema Ardealului, a extremismului maghiar și a intereselor pe care Ungaria le are în Transilvania.

Să fie acest lucru expresia unui accident nefericit și inexplicabil sau are legătură cu faptul că patronul RCS-RDS, cu domiciliul și la Budapesta, este maghiarul Zoltán Teszári? Noi, cei de la Nașul Tv, ca și mulți dintre telespectatorii noștri, avem un istoric deosebit de bogat al șicanelor pe care ni le-au făcut cei de la RCS-RDS în decursul timpului… Așadar, ce ne-ar răspunde patronul RDS-RCS la această întrebare?

Mâine, de la ora 11:00, emisiunea se va da în reluare la Nașul Tv. Se va întâmpla încă o dată acest accident nefericit și inexplicabil?

În acest context, îi rog pe cei care vizionează Nașul Tv prin RCS-RDS să urmărească emisiunea mâine și chiar să programeze televizorul să o înregistreze, semnalându-ne eventualele probleme de recepție a acesteia.

Până atunci, vă invit să urmăriți emisiunea și pe internet, pentru că am postat-o deja pe Youtube!

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/