karma_numerologie_poza_42746000Numerele care indica o datorie karmica sunt 13, 14, 16 si 19. Aceste numere dispun de o semnificatie aparte atunci cand le regasim in numerele-nucleu, in cifrele cele mai importante din graficul tau numerologic, in ziua de nastere.

Ne-au fost date mai multe sanse pentru a ne indrepta greselile. Trecem prin mai multe vieti pana cand devenim capabili sa invatam lectia care trebuie. Ducem cu noi de-a lungul unei vieti sau a mai multor o datorie karmica/ mai multe datorii karmice. Daca le platim si ne invatam lectia, vom reusi sa ne impacam cu noi insine, ne vom gasi echilibrul si sa scapam de povara datoriilor, scrie realitatea.net. Daca nu invatam sa contracaram efectul acestor datorii, vibratia lor karmica ne poate ingreuna cu mult drumul in viata. In viata actuala, datoriile karmice pot bloca tranzitul energiei pozitive. Persoanele care duc cu ele datorii karmice trebuie sa faca un efort concentrat pentru a se elibera de ele. Lasand in urma aceste datorii karmice, isi pot gasi echilibrul interior. Ne suntem datori fericirea asa ca trebuie sa scapam de aceste datorii dintr-o viata anterioara.

Numerologia te poate ajuta sa afli daca ai reusit sau nu sa iti achiti datoria karmica ramasa din vietile anterioare. Numerele care indica o datorie karmica sunt 13, 14, 16 si 19. Aceste numere dispun de o semnificatie aparte atunci cand le regasim in numerele-nucleu, in cifrele cele mai importante din graficul numerologic (datoriile karmice pot fi identificate spre exemplu in numarul de expresie, in Numarul Destinului, in Numarul Vietii, in Cifra Dorintelor, in ziua nasterii, in diversele cicluri de tranzit care au loc de-a lungul vietii sau in alte numere importante in numerologie). Fiecare din aceste patru numere are propriile caracteristici si propriile dificultati.

Aceste numere pot aparea si ca total al cifrei inimii (totalul vocalelor din numele tau), al cifrei reprezentand drumul in viata (suma dintre luna de nastere, ziua de nastere si anul nastere) sau pot aparea vizibil in ziua de nastere. De la persoana la persoana, in functie de „greutatea” datoriei acumulate in vietile anterioare, datoria karmica poate fi exprimata diferit sau poate fi vizibila in anumite locuri si puncte din tabelul numerologic. Spre exemplu, un numar al destinului 59 indica o datorie karmica 14 (5+9=14), iar un numar al vietii 49 indica, la fel, o datorie karmica 13 (4+9=13). Pentru acele persoane care s-au nascut in zilele de 13, 14, 16 sau 19, datoria karmica este mai mult decat evidenta.

Datoriile karmice pot fi gasite si in numerele 1, 4, 5 sau 7 insa doar daca 4 este obtinut prin reducerea lui 13 (13=1+4), daca 5 este rezultat din 14 (14=1+4), daca 7 provine din 16 (1+6=7). Cand intr-unul din numerele tale se afla un 10 care este obtinut din 19, 1 poate fi considerat ca un indicator al datoriei karmice (19=10=1+0).

Iata care este si semnificatia datoriilor karmice in numerologie:

Datoria karmica 13 – Datoria karmica a celor care au acest numar prezent in tabelul lor numerologic provine din irosirea abilitatilor, a talentelor si a oportunitatilor oferite in vietile anterioare. Este posibil ca datoria karmica actuala sa fie totodata consecinta nefinalizarii in trecut a unor lucruri esentiale. Totodata, sursa datoriei karmice actuale poate fi reprezentata de suferinta provocata in trecut unor persoane care nu o meritau, de impovararea lor morala, de plasarea unor responsabilitati proprii pe umerii altor persoane.

Datoria karmica 14 – 14 este o datorie karmica destul de grea care trebuie la randul sau “arsa” pentru a-ti putea gasi echilibrul. De unde provine aceasta datorie? Se poate ca in trecut sa-ti fi castigat libertatea sau anumite drepturi calcand in picioare libertatea sau drepturile altor persoane. Se poate sa fi abuzat de anumite persoane sau sa fi comis nedreptati impotriva lor, sa fi manifestat cruzime si lipsa de mila. Se poate sa fi efectuat anumite activitati, fizice, intelectuale sau de orice alt fel, care, contrar asteptarilor proprii, s-au dovedit a fi autodistructive. Se poate ca prin intermediul acestor activitati negative sa fi pus piedici in evolutia ta spirituala. Se poate sa fi fost prea interesat de satisfacerea placerilor si a simturilor fizice incat ai omis latura spirituala. In numerologie, 14 este considerat a fi numarul experientei.

Datoria karmica 16 – In vietile tale anterioare, ai trecut peste normele si regulile impuse de altii pentru a fi fericit. In trecut, de dragul vanitatii si al satisfacerii propriului ego, anumite actiuni personale au calcat in picioare orgoliul si mandria altora. I-ai desconsiderat pe ceilalti, considerandu-i inferiori. Te-ai ridicat pe tine in slavi, considerandu-te superior. Actiunile tale au fost supuse greselii. Deciziile tale nu au fost intotdeauna cele mai corecte din punct de vedere moral. Probabil ca in trecut ai supus persoanele dragi pierderii, umilintei, rusinii, dezonoarei. Totodata, datoria karmica a numarului 16 poate proveni si din relatii de iubire neobisnuite sau interzise. In trecut, te-ai angajat in relatii care au provocat multa durere si suferinta celor din jur.

Datoria karmica 19 – Datoria karmica 19 este strans legata de ideea de putere, independenta, status, rol si forta. Se poate foarte bine ca in vietile anterioare sa fi abuzat de putere. Se poate sa fi actionat in propriul interes fara a-i lua in considerare pe ceilalti. Se poate sa fi ranit (fizic!) pe cineva sau sa fi manifestat violenta psihica impotriva anumitor persoane.