proteste - bucuresti


Inainte de ’89 motivele sint evidente, nu le mai reiau. Dar de ce au fugit 5 milioane de romani dupa ’89 ? Aproape 20% din populatie ! Aproape 50% din forta de munca, fizica sau intelectuala!

Iata citeva motive:

1. Primii au fost visatorii: mirajul Capitalismului plus dorinta de a cistiga mai multi bani.
2. Tot printre primii au fost cei ingroziti de regimul de teroare al lui Iliescu : IMGB face ordine, Tirgu Mures, mineriade!
3. A urmat apoi un val urias format din cei care si-au pierdut locurile de munca prin inchiderea salbatica a fabricilor si uzinelor.
4. Un alt val nemultumit este urmat de cei care au fost doboriti de Coruptia Institutionalizata in regimurile Iliescu, Magureanu si Nastase!
5. Urmatorii fugiti au fost nehotaritii si cei care mai sperau ca lucrurile se vor schimba in bine. Acestia au fugit incepind cu 2007, cind am intrat in UE sau cind Canada si USA au inceput sa acorde Loterii si Carduri de Emigrare!
6. In sfirsit, ultimul val masiv de romani care au fugit sint cei pe care saracia lucie i-a alungat din tara! O saracie crunta care i-a facut pe multi sa-si abandoneze copiii in Romania!

Cine sint cei care au ramas in tara?
Pensionarii, angajatii Institutiilor de forta, bugetarii, politicienii si coruptii, marii jefuitori, plus citeva sute de mii de intreprinzatori, mici si mijlocii, care tin PIB-ul Romaniei platind biruri mai mari decit pe vremea otomanilor! Plus citeva sute de mii de romani angajati ai multinationalelor.
In rest, elevii si studentii se pregatesc si ei masiv de emigrare!


Cei care nu doresc cu niciun chip sa plece din Romania au o singura varianta: sa iasa in strada si sa nu mai plece de acolo! Singura solutie, O REVOLUTIE! Una pasnica dar hotarita! Fiindca dupa Tragedia Colectiv Sistemul Mafiot ne-a mai pacalit odata!

Dar cine sa faca Revolutia Pasnica? Cine isi permite sa stea in strada o luna, doua, pina pleaca toti mafiotii? Pensionarii sint santajati cu pensia, bugetarii sint santajati cu locul caldut de munca, Institutiile de forta au grija sa dea salarii frumusele iar angajatii de la multinationale nu isi risca salariile mari fiindca sint inglodati in datorii catre Banci.

Ar mai ramine studentii si intreprinzatorii. Doar ca studentii sint deja cu gindul catre alte tari. Iar intreprinzatorii sint bine „tinuti sub observatie” de catre conducerea SRI si sluga lor pe nume ANAF !

Si atunci ce e de facut? Nimic revolutionar! Din nenorocire, in Romania nu poate avea loc o Revolutie Pasnica!


Si totusi, pentru a nu se sparge „buboiul” intr-o noua tragedie singeroasa, avem o solutie la indemina, care nu costa bani, nu necesita curaj si nici foarte mult timp! Sustineti Televiziunea Libera „NASUL TV”, exact asa cum faceau romanii inainte de ’89 cind ascultau Europa Libera ! Urmariti site-ul NASUL.TV ! Si mai sint citeva site-uri libere, le stiti! De exemplu, comisarul.ro, mi se pare ok! Din pacate nu mai exista alte televiziuni libere! Vi le-as fi spus! Nu poti sa fii televiziune libera daca ai datorii de milioane de euro la SRI via ANAF !

Cheia sustinerii Presei Libere este ca doar NOI putem sustine intarirea Justitiei prin eliminarea acoperitilor, colaboratorilor tacit, celor care au facut politie politica, a coruptilor din magistratura, a celor care au plagiat, a celor care sint santajati pe motive de orgii sexuale sau bahice „bine” filmate si arhivate!

Presa Libera si Justitia Curata pot salva Romania! Inca mai sint suficient de naiv sa cred acest lucru! Sa mai visez odata pentru Romania copiiilor nostri! E tot ce mai pot sa fac pentru tara si neamul meu!

Sa fiti iubiti! Cu Dumnezeu inainte!
Radu Moraru