dacian_ciolos

Fostul Premier Ciolos ne-a obisnuit, in timpul mandatului sau, cu replici prompte la fiecare acuzatie publica. Ciolos a replicat inclusiv la pareri sau acuzatii aduse de cetateni pe FB-ul personal.

M-am asteptat ca Ciolos sa raspunda rapid si direct la acuzatia pe care i-am adus-o pe NASUL.TV, aceea ca a cheltuit Doua Miliarde de euro intre 12 Decembrie si 28 Decembrie 2016 !

Putea sa nege sau putea sa explice contabiliceste cui a dat cele Doua Miliarde de euro ! Si de ce a cheltuit acesti bani, 4% din Bugetul de Stat, dupa ce a aflat ca nu el va fi Premier? Adica dupa 11 Decembrie !

Acuzatia mea s-a rostogolit pe tot internetul, chiar daca presa acoperita sau pur si simplu proasta nu a preluat-o !

In plus, chiar daca eu sint persoana publica, tot un simplu cetatean sint, deci meritam macar un raspuns pe FB ! Ca sa nu mai vorbim de milioanele de romani responsabili care trebuie sa stie pe ce a cheltuit Ciolos atita banet in doar doua saptamini !

Tacerea lui Ciolos imi arata vinovatie ! Chiar daca l-a asigurat Securitatea ca il protejeaza, ii reamintesc lui Ciolos ca si Vintu sau Ghita au primit „asigurari” de acest tip si iata ca SOV e la bulau iar Guita e un fugar in mare pericol sa fie lichidat !

Sa fiti iubiti !

Radu Moraru

P.S.

Bre Daciane, cind ai fost la Detroit, acolo unde avem sediul Nasul Tv USA, am cheltuit multi bani ca sa te omenim cu un interviu. Vorba aia, noi eram gazde ! Odata intr-o suta de ani aterizeaza un Premier la Detroit ! Macar pentru asta si meritam un raspuns contabil referitor la cele DOUA MILIARDE de EURO ! Eu privesc tacerea lui Ciolos ca pe un scuipat pe singura Televiziune Libera din Romania ! Si ca pe un mare SICTIR la adresa poporului roman platitor de taxe si impozite !