lumina-invierii-1În seara Învierii Domnului nostru Iisus Hristos, Nașul Tv își invită telespectatorii să urmărească un program special, care marchează cea mai mare sărbătoare a creştinătăţii .

De la ora 22:00, Nicoleta Savin vă așteaptă împreună cu părintele profesor Ion Buga să întâmpinați miracolul Învierii, într-o ediție specială a Orei de veghe, de la Mănăstirea Delta Neajlovului din Călugăreni, județul Giurgiu.

De la ora 23:45, Nașul TV transmite în direct slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din Bucureşti, care va fi oficiată de Preafericitul Daniel, patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

Duminică, în prima zi de Paște, la ora 9:30 iubitorii folclorului pot sărbători alături de interpreții preferați de mizică populară, la o ediție specială a emisiunii Vatra Satului, realizată de Mircea Cârțișorean Rațiu.

La ora 15:00, puteți urmări o nouă emisiune folclorică, Acasă la ardeleni, unde vă veți întâlni cu interpreți consacrați.

Seara primei zile de Paște este una cu totul specială. De la ora 20:00, puteți viziona o ediție specială de Paște a emisiunii Ora de veghe, al cărui invitat este teologul Mihail Neamțu.

La ora 21:00, vă rezentăm un documentar de excepție despre Părintele Arsenie Boca, iar la ora 22:30 veți putea vedea cum se sărbătorește Paștele în Bucovina. Seara primei zile de Paște se încheie cu documentarul dedicat Părintelui Teofil Părăian, programat la ora 23:00.

Programul special de Înviere va putea fi urmărit live pe postul de televiziune Nașul TV, cât și pe www.nașul.tv

NAȘUL TV UREAZĂ TUTUROR TELESPECTATORILOR
UN PAȘTE LUMINAT ȘI BINECUVÂNTAT!

Comentariile sunt închise.