ghita-ghinea

Ministrul Cristian Ghinea a postat pe Facebook un nou comentariu legat de afacerile din IT, direct vizat fiind deputatul Sebastian Ghiţă, proaspăt nominalizat pentru portofoliul de ministru al comunicaţiilor în guvernul din umbră anunţat de PRU.

„Vă invit să urmăriți reportajul de la ProTV – ”România, te iubesc!” despre digitalizarea administrației din România. Sebastian Ghiță recunoaște practic că e un sistem corupt. Și pune actuala curățenie pe seama faptului că ”firmele lui Soroș” vor să le ia lor locul. În ce mă privește, firmă românească sau nu, trebuie să facă treaba, să nu mai planteze oameni în MFE, OIPSI și AM-uri ca să umfle contractele și să livreze ce promite. Și basta.

S-ar crede că din cauză ca s-a luptat Ghiță cu Soroș a rămas administrația românească nedigitalizată. Au aplicat tactica IT-ul pârjolit: furăm noi tot ca să nu rămână nimic pentru alții. Repet o idee importantă: furtul în sine e grav, dar mai grav este că băieții ăștia ne-au condamnat la subdezvoltare și stat la cozi. Nu poți guverna modern fără să ai sisteme IT funcționale, nu poți debirocratiza dacă instituțiile nu pot scăpa de hârtie. Noi toți plătim la orice contact cu administrația acest rateu de a intra cu statul în epoca digitală. Iar acest rateu e din vina ”băieților deștepți”, cum își zice Ghiță însuși, pe care i-a apucat să fure din patriotism.

Borfașii devin fasciști înainte de alegeri, poate-poate scapă de pușcărie. Aveți grijă să nu scape! Share ca să se afle”, scrie Ghinea pe Facebook.