Deputatul PSD Ion Stan a fost ridicat si dus la audieri, joi, la sediul DNA. Potrivit TVRNews, pe numele deputatului de Dambovita procurorii au emis mandat de aducere pentru trafic de influenta, fiind acuzat ca ar fi cerut unui om de afaceri suma de 1.300.000 de lei, din care si-ar fi pastrat 750.000 de lei pentru a-l ajuta sa obtina contracte cu primariile din judet.

Ion Stan este deputat de Dambovita, vicepresedinte al Comisiei SRI din Camera Deputatilor si candidat USL pentru un nou mandat de deputat in Colegiul 3 din judetul Dambovita.

13 COMENTARII

 1. Uitati va la el , ce moaca de parsiv are. Deci….vira langa Bombonel , sa faca amandoi inventarul la oua…

 2. Daca se poate as vrea sa rectific in privinta numelui” Coba;; in loc de, Costica Bancianu.
  Multumesc

 3. Uitativa la el ce moaca de parsiv are.Deci….vira langa Adrian Nastase.

 4. Dambovita e la fel ca psd, bine recunoscut pentru infractiuni !!! ce e mai grav e ca astia sunt doar naparcile, maruntisul, gainarii, aia care au furat mii de miliarde sun liberi inca: patriciu, felix…….etc….

 5. Nu va pati absolut nimic! Se va tergiversa ridicarea imunitatii parlamentare, pe motiv ca este campanie electorala in toi, si ei- alesii- n-au timp de asa „prostii”. La alegeri va mai primi un nou mandat si astfel „se acopera” cu o noua imunitate ptr inca 4 ani.

 6. Eu sunt curios daca temnicereasa Motanului va cere aviz parlamentului ,tot asa de repede ca in cazul lui Trasculescu

  daca nu

 7. Votul uninominal a adus si va aduce toti borfasii in parlament. Si mai deunazi kkrau pleda pentru respect fata de aceasta institutie. Da. Am respect pentru incapere, mobilier, instalatiile din dotare dar nu pentru toate gunoaiele cu chip omenesc care i-l populeaza. Asta pentru ca iobagii lui dragnea, nicolescu, mazare &co pentru un pumn de malai i-i tin in viata.

Comentariile sunt închise.