dinamo vs steauaCu titlul in buzunar, Steaua merge in aceasta seara pentru prima data pe Arena Nationala in postura de oaspete. Ros-albastrii o vor intalni pe Dinamo in clasicul Romaniei, in fata a 50.000 de spectatori, intr-un meci ce promite sa fie cel mai incins din acest sezon al Ligii 1.

Stelistii au primit 2.700 de tichete de la clubul rival insa suporterii au mai pus mana pe 5000 de bilete in acelasi sector. Prin urmare atmosfera va fi incendiara si sa speram, fara incidente.

Catalogat ca fiind ultimul obiectiv al ros-albastrilor in acest sezon, meciul cu Dinamo va fi foarte dificil din pricina determinarii cu care ros-albii vor intra pe teren. Acestia nu au mai castigat in fata Stelei de 2 ani si, mai mult ca sigur, vor dori sa castige pentru a spera la ultimul loc ce asigura prezenta in Europa League.

Antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf a odihnit titularii in victoria de la Bistrita tocmai pentru a-i putea folosi la capacitate maxima in derby, fapt care a declansat indignarea omologului sau, Cornel Talnar. Acesta a declarat ca, din cauza faptului ca lotul e subtire, el nu ar putea sa odihneasca jucatorii nici daca ar dori, deoarece ar fi imposibil sa-i inlocuiasca.

3 COMENTARII

Comments are closed.