sex-on-the-job

Propunere șocantă în Suedia, unde pauza de masă de la locul de muncă ar putea fi înlocuită cu o pauză de… sex, plătită de angajator, scrie libertatea.ro

Nu este o glumă, ci propunerea inedită a unui consilier local dintr-un orăşel din nordul Suediei. Oficialul crede că astfel se vor îmbunătăţi relaţiile personale, atât acasă, cât şi la muncă. Potrivit acestuia, studiile arată că sexul este benefic pentru sănătate, însă cuplurile nu mai petrec suficient timp împreună, din cauza programului de lucru, iar asta le afectează relaţiile.

Tocmai de aceea, consilierul local crede că suedezilor stresaţi de muncă le-ar prinde bine o oră de relaxare în compania partenerei sau partenerului de viaţă.

Consilierul recunoaşte că va fi greu de verificat dacă angajaţii vor folosi pauza de sex chiar în acest scop, dar crede că merită încercat.

Potrivit presei locale, ceilalți membri ai Parlamentului au râs când li s-a prezentat propunerea, însă consilierul pare a fi extrem de serios cu planul lui, precizând că acest lucru va ajuta și la creșterea popularității micului oraș.