vadimCunoscuta cîntăreață Gabi Luncă a făcut azi o dezvăluire șocantă despre Corneliu Vadim Tudor, potrivit căreia acesta ajunsese într-o situație atît de dramatică încît umbla cu cerșitul pe la cunoscuți sau chiar necunoscuți.

Gabi Luncă, al cărui fiu, bogatul antreprenor imobiliar Emanuel Onoriu, a candidat anul trecut pe listele PRM pentru P.E., a relatat, în direct la România TV, cum a fost sunată recent de Corneliu Vadim Tudor. ”Am primit un telefon. De la cine era telefonul? De la Dl.Vadim Tudor. Și mi-a spus așa: ”Sora mea Gabi Luncă?” că noi așa ne vorbeam (frate/soră, apelative specifice protestanților, Gabi Luncă fiind penticostală n.n.)..Și am spus ”Da”, că el era primul pe telefonul meu. Și zice ”auzi, Gabi Luncă, tu ai auzit că fratele tău, vă spun textual, că fratelui tău îi e foarte greu financiar, se descurcă foarte greu financiar?” Pe cuvînt de onoare dacă am știut ce să zic, era o lovitură, eu nu am știut că se descurcă așa…am văzut la Măruță unele lucruri, că își vindea…Și mi-a spus ”tu nu știi pe cineva care are niște bani să-mi dea și mie?”. Dl.Vadim, îmi pare rău, dacă mai cîntam, era bine, că vă dădeam eu, dar nu știu pe nimeni care ar putea să vă dea. Și mi-a lăsat un gust amar, că a trecut prin niște lucruri, viața te umilește și te înrăiește” a povestit interpreta.

sursa: inpolitics.ro

4 COMENTARII

  1. Iar o dai di gard Nasule . Sunt sigur ca G Lunca nu ar fi spus asa ceva . Un crestin adevarat nu ar fi vorbit despre jena financiara a cuiva . Pentru un crestin adevarat care practica crestinismul ,placerea de a darui este mai mare decat a primi .

  2. Nu inteleg de unde vrajelile astea si atata victimizare, a murit un om, ok, acum asta e, mai bine se odihneste linsitit decat sa berati voi, aveau non stop bodyguarzi si el si fetele lui, e clar ce sarac era, ieri Eugenia a spus ceva de o femeie care are grija de casa, un om fara bani nu are o menajera, sa fim seriosi, terminati cu tampeniile!

    • Corect ! Un om sarac, nu are menajera , bodyguarzi, sofer, s.a.m.d. Un om sarac ,NU isi permite sa intretina un batalion de caini !

Comments are closed.