refugiati
Dintr-o dată, ca din senin, sute de mii de musulmani din Africa de Nord şi Orientul Mijlociu iau cu asalt Europa. Se trece prin graniţele maritime ale Greciei, prin graniţa Macedoniei şi prin gardul lui V. Orban, la frontiera cu Serbia, ca prin brânză. Nimeni şi nimic nu poate opri valul acesta uriaş de imigranţi musulmani porniţi într-un exod ca în vremea marilor migraţii, când s-a luat cu asalt Imperiul Roman. De exemplu turiştii români, ca să treacă din Grecia prin Macedonia, aproape toţi dau şpagă la vameşi să nu fie controlaţi ca pe vremea comunismului şi să se poată întoarce acasă. Ei pun banii în talonul autoturismului la control. Dar sute de mii de imigranţi din Orientul Mijlociu trec de vamă sau graniţă pe la „vama cucului”, fără să-i întrebe nimeni de sănătate. Se aruncă de formă câteva grenade lacrimogene ca să nu se spună că nu fac nimic grănicerii. E ciudată aceasă masă uriaşă de imigranţi pornită din senin spre Europa. Vinovatul moral e politica externă americană din vremea „primăverii arabe”, care a înarmat gherilele islamiste pentru a introduce „democracy” în ţările conduse de dictatori laici. Valul de imigranţi care asaltează Europa este rodul politicii externe ale SUA, care a destabilizat Africa de Nord şi Orientul Mijlociu cu „primăvara arabă” şi au adus indirect la putere Statul Islamic şi gherilele islamiste. Toate aceste acţiuni americane au ca scop slăbirea puterii şi unităţii Uniunii Europene, aşa cum a fost afacerea Euromaidan din Ucraina, care a aruncat ţara în război, sărăcie şi subdezvoltare. Deja serviciile secrete europene nu mai pot să tacă şi să ţină ascunsă cauza acestui val de refugiaţi musulmani care vor schimba structura etnică şi religioasă a Uniunii Europene, accelerând musulmanizarea bătrânului continent. La televizor se văd reportaje cu refugiaţi musulmani scandând „Germany, Germany”, lucru care arată că ştiu bine ce fac şi ce urmăresc. Între refugiaţi, aşa zişi paşnici, se ascund luptătorii Statului Islamic care vor arunca Europa în aer. La vama Negru Vodă, dintre România şi Bulgaria, deja refugiaţii sirieni au ameninţat poliţiştii de frontieră români, care asistau ca nişte babe, cum ne ameninţau că ne aruncă în aer ţara şi vor ucide români. Poliţia în loc să-i aresteze s-au făcut că nu văd. Deja serviciile secrete austriece nu mai pot să tacă şi acuză public SUA şi fundaţiile finanţate de Soroş că organizează şi plătesc acest exod musulman în Europa ca să lovească în UE. Ziarul austriac InfoDirekt, apropiat armatei, a publicat recent un articol, pe baza unui raport al serviciilor de informații ale armatei (Österreichischen Abwehramts), conform căruia organizații neguvernamentale din SUA ar finanța traficul de imigranți către Europa. În special pe cel în care sunt aduși imigranți de pe coastele libiene spre Italia meridională.

Conform articolului publicat de ziarul austriac, serviciile secrete de la Viena estimează că pentru fiecare persoană care ajunge în Europa ca refugiat costul este mai mare de 3.000 de euro sau dolari, așa cum se spunea până acum în unele publicații. ”Cei care aduc refugiați în Europa cer sume exorbitante. Care pornesc de la 7.000 de euro și ajung până la 14.000 de euro, în funcție de zonele de unde se pleacă și de diversele organizații de traficanți. Dar imigranții care vor să fugă din țările lor sunt mult prea săraci pentru a da acești bani”, se spune în raport. Spionajul austriac ar avea informații că ”organizații din SUA au creat un model de co-finanțare și contribuie substanțial la costurile cerute de traficanți”. Ar fi vorba de ”aceleași organizații care, în 2013, au aruncat Ucraina în haos”, aluzie la acele ONG-uri americane, așa-numite ”umanitare” și ”pentru drepturile omului”. ONG-uri despre care, se știe foarte bine, au fost create de Departamentul de Stat al SUA sau direct de speculatorul și finanțatorul ”revoluțiilor portocalii” din fostele state sovietice, magnatul american de origine evreiască George Soros, părintele cunoscutei Human Rights Watch. Aceşti refugiaţi musulmani nu sunt chiar aşa săraci precum par. Unii dintre ei au zeci de mii de dolari la ei să plătească călăuzele. Românii nu pot trece în Schengen, deşi sunt cetăţeni europeni, dar islamiştii au culoar liber peste frontiere. Curios? De asemenea, nu înţeleg de ce aceşti refugiaţi musulmani nu emigrează în ţări arabe bogate ca Arabia Saudită, Dubai, Kuweit sau Emiratele Arabe Unite în care se pot integra mult mai uşor şi au aceeaşi religie. Nu! Ei doresc doar în Europa ca să le plătească statul ajutoare sociale că stau acasă să facă mulţi copii? E aici şi o supapă etnico-religioasă la criza seculară din Orientul Mijlociu şi deturnarea atenţiei spre Europa. Aşa se poate explica şi finanţările unor ong-uri americane pentru refugiaţii musulmani. În acest context consider că actualul val masiv de imigranţi din Africa de Nord şi Orientul Mijlociu nu e consecinţa unui crize umanitare, ci un exod bine organizat şi finanţat pentru o invazie musulmană a Uniunii Europene, care va duce la schimbarea structurii entice, religioase şi politice a bătrânului continent, chiar mai înainte de anul 2050, când a profeţit transformarea în Califat Islamic a Europei scriitorul francez Houellebecq.

Ionuţ Ţene

Sursa: http://www.napocanews.ro/2015/08/criza-refugiatilor-e-de-fapt-o-invazie-musulmana-organizata.html

22 COMENTARII

 1. Acest exod … al hoardelor musulmane , nu l-a provocat Europa ! Ci Statele Unite , Israelul si RUSIA! Toți ar fi trebuit îmbarcați din Grecia , in avioane ,… si parașutați deasupra Casei Albe , a Pentagonului , a NSA-ului si firește deasupra KREMLINULUI ! E RAZBOIUL LOR ! NU AL EUEOPEI !

 2. Oare de ce nu merg in tarile musulmane? De ce nu merg in U.R.S.S.? Sau Bulgaria, Albania, sau China.

 3. Refugiati sunt din 2011 insadoar acumascos asta de la naftalina ca sa distraga atentiade la probleme cu adevarat importante. Precum ca Banca nationala a Romaniei se alimenteaza cu valuta la greu si caurmeaza o noua criza economica mai grea ca ultima. Sau ca conflictuldin Ucraina se extinde si Romania va intrain ce de=-al 3-lea razboi mondial

 4. MINCIUNI SI MANIPULARI. CAt despre poze sunt facute in mod manipulator incat sasurprinda mai multi barbati.

 5. Domnilor unde sunt femeile si copii? De ce printre acesti asa zisi imigranti nu prea sunt femei si copii ci barbati in proportie de cel putin 80%? daca se privesc cu atentie toate inregistrarile video de pe la tv se poate observa ca acesti refugiati sunt aproape in totalitate barbati. Chiar nu si-a pus nimeni problema?

 6. Este un articol mult prea tendentios. Cand Europa este neputincioasa da vina pe SUA. Oare cine sustine Siria, opozitia din Irak. Statul Islamic si altele? Ar trebui sa ne indreptem privirea catre Est, la un inamic decarat al Uniunii Europene. Rusia este autorul moral a tot ceea ce se intampla in Europa si in Ucraina. Daca SUA nu ar contrabalansa influentele nefaste ale unor asa-zise puteri precum Rusia, China si chiar Germania, Europa ar fi fost de mult timp „terminata”.
  Pe de alta parte, daca asteptam sa vina la putere partide nationaliste, asta inseamna cu adevarat sfarsitul Europei.

  • Esti departe de realitate ! Citeste-l pe „tudor” si invata ceva ! Planul Globalizarii NU a fost gandit si pus in practica de Rusia, ci de evreii internationali care vegheaza la distrugerea natiunilor prin aflux puternic de imigranti. Tot ei sunt cei care au enuntat conceptul antinationalist, concept care a prins foarte bine in Romania, atat de bine incat azi este o rusine sa fii nationalist. In Occident este inca o datorie si o mandrie a fi nationalist, tocmai de aceea valurile de imigranti sunt dirijate acolo si nu in Est. Romania postdecembrista este guvernata, controlata si distrusa de evrei (toti presedintii postdecembristi sunt evrei !, inclusiv iohannis !!), apoi urmeaza prim-ministrii, ministrii, BNR, SRI, „onesti” oameni de afaceri, toate pozitiile cheie in Romania.

 7. Planul Kalergi = Distrugerea popoarelor europene si formarea unui Guvern Mondial prin migrarea masiva a islamului in Europa (Noua Ordine Mondiala)

  Imigrarea în masă e un fenomen ale cărui cauze sunt abil create de Sistem şi pe
  care propaganda multietnică se chinuie să îl reprezinte ca fiind inevitabil.
  Ceea ce se încearcă să se afişeze ca fiind un fenomen spontan, în realitate
  este un plan studiat în jurul mesei şi pregătit de decenii pentru a distruge
  complet chipul Vechiului Continent.

  PANEUROPA

  Puţini ştiu că tatăl fondator al Uniunii Europene a fost cel care a planificat
  genocidul programat al popoarelor europene. Numele său e Richard Coudenhove
  Kalergi.
  El se mişcă în spatele cortinei, departe de reflectoare, reuşind astfel să
  atragă în pânzele sale pe cei mai importanţi şefi de stat, care au susţinut şi
  promovat proiectul său de unificare europeană.
  În 1922, la Viena, pune bazele mişcării „Paneuropa” care are ca scop
  instaurarea unei Noi Ordini Mondiale bazată pe o Federaţie a Naţiunilor
  condusă de Statele Unite. Unificarea europeană ar fi constituit primul
  pas spre un Guvern Mondial.

  ESENŢA PLANULUI KALERGI

  În cartea sa „Praktischer Idealismus”, Kalergi declară că locuitorii
  viitoarelor State Unite ale Europei nu vor fi popoare originale ale Bătrânului
  Continent, ci o subumanitate bestializată de amestecul rasial. El afirmă fără
  jumătăţi de măsură că e necesar ca popoarele europene să se amestece cu rase
  asiatice şi de culoare pentru a crea o turmă multietnică fără calitate şi uşor
  de dominat de către elita la putere.

  Kalergi: „Omul viitorului e de sânge mixt. Rasa viitorului eurasiatică-negroidă,
  extrem de asemănătoare cu anticii egipteni, va înlocui multiplicitatea
  popoarelor cu o multiplicitate de personalităţi.”

  Kalergi proclamă desfiinţarea dreptului de autodeterminare al popoarelor şi, succesiv,
  eliminarea naţiunilor prin intermediul mişcărilor etnice separatiste sau imigrării în masă. Pentru ca Europa să fie dominabilă de către elită, pretinde transformarea popoarelor
  omogene într-o rasă amestecată de albi, negri şi asiatici. Acestor metişi el le atribuie cruzimea, infidelitatea şi alte caracteristici care, după părerea sa, trebuiesc create conştient deoarece sunt indispensabile pentru a genera superioritatea elitei.

  Eliminând mai întâi democraţia, adică guvernul poporului, apoi însuşi poporul
  prin amestecarea raselor, rasa albă trebuie înlocuită cu o rasă metisă uşor de
  dominat. Eliminând principiul egalităţii tuturor în faţa legii şi evitând orice
  critică la adresa minorităţilor prin intermediul legilor extraordinare care să
  le protejeze, se va reuşi reprimarea maselor.

  Politicienii acelor vremuri au dat dreptate lui Kalergi, puterile occidentale
  se încredinţau planului său, iar băncile, mass-media şi serviciile secrete
  americane au finanţat aceste proiecte. Şefii politicii europene ştiu bine că el
  e autorul acestei Europe care se dictează prin Bruxelless şi Maastricht.

  Kalergi, necunoscut opiniei publice, în clasele istorice şi printre deputaţi,
  este considerat tatăl Maastrichtului şi multiculturalismului.

  • Serviciile secrete austriece acuză: SUA și miliardarul George Soros finanțează fuga imigranților spre Europa

   Ziarul austriac InfoDirekt, apropiat armatei, a publicat recent un articol, pe
   baza unui raport al serviciilor de informații ale armatei, conform
   căruia organizații neguvernamentale din SUA ar finanța traficul de
   imigranți către Europa. În special pe cel în care sunt aduși imigranți
   de pe coastele libiene spre Italia meridională.

   ”Cei care aduc refugiați în Europa cer sume exorbitante. Care pornesc de la 7.000 de euro și ajung până la 14.000 de euro, în funcție de zonele de unde se
   pleacă și de diversele organizații de traficanți. Dar imigranții care vor să fugă din țările lor sunt mult prea săraci pentru a da acești bani”, se spune în raport.

   Spionajul austriac ar avea informații că ” organizații din SUA au creat un
   model de co-finanțare și contribuie substanțial la costurile cerute de
   traficanți”. Ar fi vorba de ”aceleași organizații care, în 2013, au
   aruncat Ucraina în haos”, aluzie la acele ONG-uri americane, așa-numite
   ”umanitare” și ”pentru drepturile omului”. ONG-uri despre care, se știe
   foarte bine, au fost create de Departamentul de Stat al SUA sau direct
   de speculatorul și finanțatorul ”revoluțiilor portocalii” din fostele
   state sovietice, magnatul american de origine evreiască George Soros,
   părintele cunoscutei Human Rights Watch.

   Într-un articol ulterior, InfoDirekt dezvăluia că și ”în Austria există un business al
   refugiaților”, de care profită Barclays Bank, o puternică multinațională cunoscută drept ”Blindații de la Rotschild”. Iar clanul Rothschild nu se dă în lături de la nicio afacere, nici măcar de la cea a ”primirii și îngrijirii” refugiaților cu bani publici”, subliniază ziarul austriac.

 8. „Toate aceste acţiuni americane au ca scop slăbirea puterii şi unităţii Uniunii Europene, aşa cum a fost afacerea Euromaidan din Ucraina, care a aruncat ţara în război, sărăcie şi subdezvoltare.”

  Asa este! Au ratat-o cu Euromaidanul (plan „A”) si acum folosesc planul „B”!
  USA este in criza economica IREVERSIBILA si pentru a mentine hegemonia asupra UE ne trimit „imigranti” musulmani; pe cheltuiala lor!; ca si asa bat dolari la greu, ca oricum se vor aduna la datoria publica mondiala!; nu?
  Acum se observa cel mai bine ca Germania – tovarasa Merkel -este de acord cu aceasta invazie? De ce? pentru ca tovarasa Merkel este PRO-SIONISTA! Adica marioneta „democratiei sionisto-judeo-americane”! Asta e tot!

  Daca conducerea Germaniei NU va fi preluata cit de curind de extrema dreapta NATIONALISTA, Europa e terminata!

  • Cine are interese ca Europa sa fie destabilizata daca nu vecinul cel mare de la
   rasarit iar de bani chiar acesta nu duce lipsa (chiar negri, ca olimpiada de la Soci a costat cat trei olimpiade normale) si KGB – FSB chiar stiu sa o faca.

 9. Chiar interesant ,de ce refugiații nu cer azil în celelalte țări arabe care nu sunt afectate de razboi???? Cunosc limba și unele sunt mai aproape de ei! Îmi place atitudinea Slovaciei sau Sloveniei dacă sunt creștini să vină la noi !!! Pai,da ! Avem biserici și nu ne trebuie moschei !!!

  • Nu stiu ce pazesc serviciile secrete, cu verificarea site-urilor care indeamna si faciliteaza contra cost migratia catre Europa. Asta in zonele relativ dezvoltate, ca sunt si regiuni fara internet si curent electric de unde cineva ii indruma si preia pe migratori in persoana. Toti, dar absolut toti, vin spre Europa desi trec prin tari musulmane care ii trimit mai departe, nu vor sa-i retina. Vin din zeci de tari, dar obiectivul lor final e Europa.

   Cea mai ciudata chestiune – in spatiul islamic sunt masacrati crestinii cu sutele de mii dar se „refugiaza” musulmanii… in tari crestine… Sa ne explice cineva aceasta absurditate…

 10. Musulmanii să se ducă să invadeze Emiratele , Arabia Saudită … țările lor musulmane și nu Europa!

 11. Ar trebui infiintate lagare de munca (ghetouri), pentru acesti refugiati, pe locurile fostelor lagare germane din al 2-lea razboi mondial. Sunt locuri destule. Regimul de atunci umbla atunci sa-i de prin Europa, acum vin singuri.

  • Chestia cu lagarele, e de trista amintire – si pentru victimele comunismului si pentru victimele nazismului. Traim in sec. XXI si nu ne putem intoarce la practici abuzive, inumane si ineficiente care au degenerat in molime si crima. A fi fermi in apararea valorilor noastre nu inseamna reinvierea trecutului ci impunerea unor reguli minime pe care trebuie sa le respecte cu strictete orice potential azilant, in caz contrar urmand expulzarea. Va aduceti aminte cat de greu era sa prinzi viza de Canada, sa corespunzi cerintelor financiare impuse, sa astepti cetatenia pana te apuca damblaua sau cat de usor expulzau pe cei prinsi cu „ocaua mica”? Sau viza/cetatenia de USA? Acestea sunt doar doua exemple de ingreunare a accesului pe teritoriu a celor care au tendinta sa profite de diferite conjuncturi…

  • „Conflictele” sunt programate de mult, musulmani versus atei, atei versus crestini, crestini versus musulmani, divide et impera.

 12. Un securist tomnatec a produs diareea verbala de mai sus. Totusi observam unele lacune in text. Unde este rolul nefast al Doinei Cornea, unde este adevaratul autor moral (impreuna cu Soros bineinteles) Corneliu Coposu? In plus lipseste ce trebuie facut. In mod clar Zamolxe ne poate arata calea impreuna cu marele Sau Preot protocronist Daniel Roxin, dar de cand Burebista a scos vita de vie legatura ascunsa cu luminina mistica a cunoasterii nu mai functioneaza asa de bine.

  • Poate reusesti sa si argumentezi faptul ca autorul articolului e bolnav si ca ce scrie e o prostie,ca daca doar zici asa, sa te afli in treaba, fara sa aduci nicio explicatie,inseamna ca bolnav la cap este altcineva,nu te supara…Observatia e valabila si pentru domnul ,,doi in unu” de mai sus(Platon si Aristotel).

Comentariile sunt închise.