Odata cu lansarea NASUL TV USA, pe 4 Iulie 2016, cu sediul in Statul Michigan, acolo unde Trump a cistigat cu doar 12.000 de voturi, Hans Klemm, ambasadorul USA in Romania, a luat foc!

Hans Klemm locuieste in Statul Michigan, la citiva kilometri de Studioul NASUL TV USA ! Cind a aflat ca NASUL TV il va sustine pe Trump, mister Hans a dat in clocot ! El stia bine ce influenta are NASUL TV in America si imediat ne-a facut un Raport Secret nimicitor catre James Comey, seful FBI !

Comey l-a sunat de urgenta pe Coldea si i-a ordonat sa faca ceva sa ne opreasca ! In plus, speriat ca hackerul Guciffer, aflat in puscariile americane, trimitea scrisori catre FOX News, Comey l-a rugat pe Coldea sa il ia in custodie pe Guciffer la Bucuresti !

Ajuns la Bucuresti, Guciffer m-a sunat si mi-a spus ca se teme pentru viata lui. L-am ajutat!

Disperat ca NASUL TV continua Campania de sustinere a lui Trump si ca nu ni se „intimpla” ceva care sa ne inchida, Hans Klemm, ambasadorul, ii suna si pe Comey si pe Coldea ! Ghinion ! Comey intrase deja sub supravegherea Congresului American iar Coldea era deja bine monitorizat din interiorul SRI !

Coldea, prin interpusi, a incercat sa declare Falimentul NASUL TV, pe motive puerile, printr-o firma a SRI, de Revelionul 2016-2017 ! Ghinion ! Am fost vigilent, chiar si de Revelion, si s-a ales praful de Planul Secret al lui Coldea ! E drept, abia acum doua zile am reusit sa cistig Batalia ! Chiar daca generalisimul Coldea nu mai e in functie, bratele Caracatitei Lui inca au functionat ! Dar le-am taiat !

Astazi pot sa va spun ca romanii din USA au contribuit enorm la alegerea lui Trump, in cel putin DOUA STATE vitale : Ohio si Michigan ! Fara aceste Doua State Trump risca sa nu ajunga Presedintele Americii !

Sint bucuros sa adaug pe Lista ” Mortilor” pe seful FBI si in curind si pe ambasadorul Hans Klemm ! Doi dusmani puternici ai Televiziunii Libere, NASUL TV !

Voi cere personal ca Hans Klemm sa fie anchetat de catre Congresul American pentru urmatoarele 3 fapte:

  1. Presiunile asupra Curtii Constitutionale pentru recunoasterea casatoriilor homosexuale, impotriva credintei ortodoxe a Neamului Romanesc si impotriva Traditiilor Romanesti.
  2. Presiunile asupra Televiziunii Libere NASUL TV pentru ca l-a sustinut pe Trump si presiunile asupra tuturor MASS MEDIA romanesti de a o sustine pe Baba Hillary.
  3. Pentru presiunile asupra Companiilor Americane din Romania de a nu isi face Publicitate la NASUL TV.

In Romania, pentru aceste fapte grave, nu patesti nimic! Dar in USA platesti cu ani grei de puscarie ! Pentru cite am indurat, va rog sa nu va suparati daca il vreau pe Hans Klemm in puscarie ! Macar 3 ani ! Acest individ a pus in pericol atit NASUL TV cit si libertatea mea si a familiei mele ! Un killer ! Un anti Crestin ! Deghizat in „apostol” al Democratiei !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru

P.S.

Abia acum veti intelege ce valoroase sint actiunile din Seria Limitata „Trump-Nasul Tv”!  Daca doriti sa aveti o actiune va rog sa ne contactati:

[email protected]

+40.723.342.104