coldea2-900x444Generalul Florian Coldea, directorul operativ al SRI, ar fi furat din fondurile NATO și ale americanilor, este acuzația bombă făcută de un fost ofițer SRI, Adrian Radu, în publicația pe care acesta o conduce, Comisarul de Prahova (n.red-nici o legătură cu siteul comisarul), informații oferite în exclusivitate FLUX 24.

Reacția ofițerului SRI vine după ce un lider al Partidului Mișcarea Populară, Gelu Vișan, l-a acuzat pe Florian Coldea că a intrat în conflict cu Mossadul deoarece serviciul israelian de informații aflase informații despre 20.000 de hectare intrate în posesia unui grup condus de acesta.

”Domnul Coldea, personal, a atacat Mossadul, ca să îl ducă în derizoriu, pentru că informații ale Mossad legate de mii de hectare de terenuri din România ajungeau la domnia sa. Doamna Kovesi i-a sărit în apărare lui Florian Coldea, s-a și victimizat puțin… Mii de hectare “, a declarat Vișan la România TV.

Bomba este ca se pare ca americanii sunt suparati rau de tot pe super instelatul Coldea doarece din banii dati  pentru SRI o parte au fost “evaporati” si s-au achizitionat de catre Coldea pe numele unor interpusi –terenuri dar si alte obiective!, afirma fostul ofiter SRI.

AFIRMAȚIILE FOSTULUI OFIȚER SRI, ADRIAN RADU:

La Directia Antitero –AT (Directia pentru Prevenirea si Combaterea Terorismului) a SRI a existat un sef, Generalul Stefanut Ion, “parintele “ spiritual al lui Coldea Florian. Cum americanii si partenerii NATO dau bani grei pentru aceasta DIRECTIE a SRI pentru a obtine informatii depre teroristi, Coldea s-a gandit ca este cazul sa scape de parintele sau spiritual pentru ca acesta sa nu mai aiba acces la acesti bani. Astfel, primul si singurul GENERAL SRI mutat de pe o functie a fost acest Stefanut Ion care a fost transferat ca sef la Oficiul pentru Supravegherea Secretelor de Stat.

Pasul doi: Pentru a “evapora” banii primiti de la partenerii NATO (cu precadere de la SUA), Coldea avea nevoie de un om bun la toate, de sacrificiu.

Aceasta persoana a fost gasita chiar in Directia AT-in persoana unui anume Simion Ioan (om adus in SRI pe vremea lui Ion Iliescu), care era “trezorierul”banilor dati de americani catre SRI.

Dupa ce o mare suma de bani venita de la americani catre SRI s-a evaporat, Simion Ioan a iesit din SRI (la sfatul lui Coldea) si a fugit din tara, undeva prin Portugalia pe unde detinea niste proprietati.

Americanii l-au cautat (de ei nu te poti piti nici in “gaura”de sarpe”, l-au gasit si l-au “sfatuit”sa vina in Romania unde se afla acum, parca asteptand sa fie audiat -ca are ce “varsa”si scrie…)…Acesta se ocupa acum cu cresterea “panselutelor”pe undeva prin Valenii de Munte pe unde este “maritat”…

Gurile rele vorbesc ca, pe numele acestui trezorier, Simion Ioan, Coldea si-a cumparat mai multe proprietati,

Unul din aceste terenuri este luat impreuna cu “sluga”sa din Guvernul actual al Romaniei..(termenul de sluga a reiesit din mediul intim al super instelatului)…Ministrul Toba (care oricum ocupa functia ilegal deoarece este interzis unui politist, sereist, etc sau militar activ sa fie Ministru –fiind o functie politica!! El cica s-a autosuspendat pentru a fi Ministru, dar acest lucru e interzis de lege. Nu ne mai mira din moment ce Coldea a trimis fostului Ministrul al Justitiei un cadru activ al SRI pe post de consilier.