Ies la iveală dezvăluiri șocante despre moartea Prințesei Diana. Totul s-a aflat la 20 de ani de la decesul oribil care a cutremurat o lume întreagă. Un documentar al postului M6 a scos la iveală o informaţie şocantă despre moartea Prinţesei Diana, la aproape 20 de ani de la tragedie. Maşina în care Diana şi iubitul ei miliardar au pierit era o adevărată epavă care nu avea ce să caute pe şosea. În plus, limuzina hotelului de lux mai fusese implicată într-un alt accident devastator şi fusese avariată serios, anunță stiripesurse.ro

Mercedesul în care se aflau Prinţesa Diana şi Dodi al Fayed era un autoturism nesigur şi periculos. Fusese implicat de curând într-un alt eveniment rutier, în care se rostogolise de cel puţin 10 ori. Mai mult, maşina aparţinuse unui director de marketing. Potrivit acestuia, bolidul de lux i-a fost furat de hoţi, care s-au distrat cu maşina şi au făcut accident cu ea.

Limuzina a fost apoi recondiţionată şi, din motive neclare, a ajuns în garajul hotelului de lux. Un şofer care ştia maşina morţii a declarat pentru jurnaliştii de investigaţie de la M6 că maşina devenea instabilă la 60 de kilometri pe oră. Ori, în momentul impactului devastator din pasajul parizian, limuzina gonea cu aproape 100 de kilometri pe oră, pentru a scăpa de paparazzii aflaţi pe urmele prinţesei.

Prinţesa de Wales, mama prinţilor William şi Harry, şi iubitul ei Dodi al Fayed, au murit pe 31 august 1997. Ancheta autorităţilor britanice i-a scos vinovaţi pe paparazzii care o urmăreau pe prinţesă şi pe şoferul acesteia, Henri Paul, care consumase alcool şi conducea cu viteză peste limita admisă. Dincolo de ancheta oficială, moartea tragică a Dianei rămâne învăluită în mister, iar teoriile conspiraţiei vor continua.