Ideea mi-a venit ieri, dupa ce am vazut ca Romanii de Pretutindeni doneaza bani pentru NASUL TV  si cumpara actiuni NASUL-TRUMP folosind cardul de credit !

Sa presupunem ca in campania prezidentiala din Romania se inscriu 10 candidati ! Romanii din Diaspora vor vira 1 dolar, sau 1 euro, sau ce moneda exista in tara in care traiesc catre Candidatul Preferat !

E voie sa virezi doar o singura data si doar 1 dolar, 1 euro sau 1 din ce moneda exista in tara respectiva !

Primii 2 Candidati care intrunesc cele mai multe „voturi”, coroborat cu votul clasic din Romania, intra in finala ! Unde se repeta „schema” !

In acest mod, aproape 4 milioane de romani din Diaspora vor putea vota comod si rapid, fara cheltuieli si deplasari de zeci sau sute de kilometri !

In sfirsit, se va pune capat discriminarii ! De ce Romanii din Diaspora sa fie discriminati ?! Mai ales EI, cei care au salvat Romania in ultimii 27 de ani prin zecile de miliarde de euro trimise in tara !!! Adica Romanul din Romania face citiva pasi pina la sectia de votare si nu sta la coada, in timp ce Romanul din Diaspora e obligat sa cheltuie bani, sa se deplaseze zeci sau sute de kilometri si sa stea la coada si eventual sa riste sa nu poata vota !

Trebuie sa obligam Statul Mafiot sa accepte acest VOT ! Nu stiu daca ideea mea este originala, nu o revendic ! Dar o voi promova la greu !!!

Make Romania Great Again ?! Domnule Presedinte Klaus Iohannis, e timpul sa sustineti aceasta idee ! Romania Mareata nu se poate construi fara votul Romanilor din Diaspora, care IUBESC ROMANIA la fel de mult ca noi cei din tara, daca nu cumva si mai mult ! Romania Mare se poate construi doar in jurul tuturor Romanilor !

Cardurile de credit ale Romanilor de Pretutindeni nu se pot falsifica sau clona ! S-ar darima intregul sistem bancar mondial !

E timpul sa reconsideram Romania Mare ! Acesta e Primul Pas !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru

P.S.

Daca exista vreo fisura in acest Proiect, va rog sa imi scrieti pe [email protected] !