didi-prodan

Un consilier a pornit un scandal monstru în Satu Mare după ce s-a opus propunerii ca stadionul local să primească numele fostului mare internațional Daniel Prodan, conform stiripesurse.ro

Consilierul județean Kereskenyi Sandor a declarat că ar fi „o greșeală impardonabilă” ca stadionul din Satu Mare să se numeasca Daniel Prodan în semn de omagiu față de fostul fundaș al lui Atletico Madrid, decedat de curând în urma unui infarct.

„L-am cunoscut personal pe Daniel Prodan și de departe nu era un fotbalist atât de mare cum am auzit chiar aici. Era un fotbalist care, cum să zic, a jucat cum a putut. În ceea ce privește capacitățile sale morale și intelectuale… despre astea am putea vorbi foarte mult. Nu cred că ar trebui să inițiem sau să cădem în această greșeală ridicolă, dacă nu impardonabilă și să inițiem un cult unui nepotrivit.”, a declarat consilierul județean din Satu Mare, Kereskenyi Sandor, potrivit Adevărul.

Replica a venit din partea unui consilier ALDE. „Nu mă interesează cum ne văd pe noi cei de la Bucureşti şi cum l-au văzut pe Prodan, aici acasă el a fost un mare om”, a spus Adrian Ștef.