Cornel TalnarOdata cu revenirea lui Cornel Talnar pe banca echipei din soseaua Stefan cel Mare si preluarea acesteia de catre Ionut Negoita, Dinamo a trecut pe o panta ascendenta a preformantelor, chiar apropiindu-se de ultimul loc de Europa League, respectiv locul 3 din campionat.

Ultimele rezultate ale alb-rosiilor reflecta linistea de la echipa precum si stabilitatea financiara asigurata de noul patron. Dinamo, care parea ca si intrata in insolventa, a reusit redresarea in extremis, ajungand sa fie prima echipa din Liga 1 care a primit licenta pentru viitorul sezon.

Chiar si in departamentul de marketing lucrurile au inceput sa se miste; conducerea alb-rosiilor a preluat modelul vestic de a imparti bilete copiilor si astfel si-a asigurat o prezenta de 10.000 de spectatori pe Arena Nationala.

Ceea ce parea ca un vis frumos acum doua luni devine usor-usor realitate pentru fanii dinamovisti, ai caror preferati sunt la trei puncte de a reusi calificarea in Europa League, obiectiv impus de Negoita la momentul preluarii echipei. O eventuala calificare in cupele europene va atrage o suma frumoasa de bani pe care Negoita promite sa o investeasca pentru intarirea lotului, in eventualitatea indeplinirii obiectivului.