Consiliul General al Municipiului Bucuresti a votat marti revocarea din functii a directorilor RATB – Viorel Popescu – si RADET – Mihai Becheanu. Consilierii PDL s-au retras din sedinta, acuzand majoritatea USL ca si-a subordonat politic aceste doua companii.

Grupul consilierilor PDL din CGMB a parasit sala de sedinta dupa ce majoritatea USL din Consiliu a propus revocarea din Consiliile de Administratie ale RADET si RATB a membrilor propusi in mandatul trecut de democrat-liberali. „In mandatul trecut fiecare partid politic a avut reprezentanti in toate comisiile de specialitate in functie de reprezentativitatea in CGMB. Ne rezervam dreptul de a ataca in instanta hotaririle de Consiliu prin care s-au nominalizat membrii acestor comisii care nu am reprezentanti PDL”, a declarat Mircea Raicu, consilier PDL.

Din CA al RATB, majoritatea USL a propus revocarea urmatorilor membri: Nicoleta Ciufudean, Stancu Sotie, Gabriel Vlad si Viorel Popescu (direcotrul RATB). Din CA al RADET au fost revocati Mihai Becheanu (directorul RADET), Stelica Constantin, Maria Albani si Dragos Zahia.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.