laura codruta kovesi

Plingere penala impotriva Grupului de Crima Organizata, depusa la DNA saptamina trecuta!

In atentia D-nei Procuror Sef al  DNA

Stimata Doamna Laura Codruta Kovesi,

Va rog sa luati in considerare, cu maxima urgenta, aceasta Plingere penala in care acuz, cu probe grele, “Politia Politica” si “Hartuirea” de care eu, familia mea, colegii mei si Televiziunea Libera “NASUL TV” avem parte in ultimii ani.

Institutiile Statului sint folosite abuziv si cu incalcarea Legilor Romaniei de catre politicieni pentru a creea o presiune constanta asupra NOASTRA (cei enumerati mai sus), pentru a ni se aduce prejudicii de imagine, morale si financiare de ordinul milioanelor de euro! Pentru a ne tine speriati, timorati! Pentru a ne determina sa ne autocenzuram, sa nu mai criticam, sa nu mai facem dezvaluiri si investigatii! Pentru a ne obosi si pentru a ne consuma putinul timp liber pe care il avem pentru odihna!

Nu sint vorbe mari! De 3 ani de zile traim in acest cosmar creat de “Politia Politica” care a folosit pina acum citeva Institutii grele ale Statului Roman:
CNA, ANAF, GUVERN, ONPCSB, in aceasta ordine!

Din cele ce va voi prezenta, rezulta clar o actiune concertata de lichidare economica a Televiziunii “NASUL TV”  si o actiune de lichidare psihica a mea personala, a familiei mele si a colegilor mei. Cu totii traim de 3 ani intr-o incertitudine financiara permanenta si intr-o stare de tensiune extrema!

Iata faptele si oamenii care au constituit Politia Politica de exterminare:

1. Laura Georgescu, Presedinte CNA, numita politic de Victor Ponta (dealtfel o veche si buna colaboratoare a fostului Premier). A fost prinsa de procurorii DNA ca a intocmit amenzi fictive in valoare de 80.000 lei si trimisa in judecata pe 29 ianuarie 2016. NASUL TV a fost aproape de faliment si nu am reusit sa lansam programul de STIRI care ne-ar fi adus o audienta suplimentara si incasari mai mari.

Deasemenea, Monica Gubernath, membru CNA care a amenintat in sedinta publica a Consiliului ca se va autosesiza la toate emisiunile cu tema medicala difuzate pe NASUL TV, in conditiile in care d-na Gubernath a propus de nenumarate ori amendarea Televiziunii Libere pe motive puerile. D-na Gubernath protejeaza in schimb multe alte televiziuni (avem probe solide) care incalca flagrant Legea Audiovizualului in chestiunea emisiunilor medicale. D-na Gubernath comite abuz in serviciu, are rang de ministru secretar de stat. Deasemenea, Monica Gubernath ascunde citiva ani din CV-ul personal, fapt nemaintilnit! Probabil ca acolo se ascund multe adevaruri, in acei ani lipsa!

2. Gelu Stefan Diaconu, Presedinte ANAF, numit politic de catre Ponta si Gabriel Oprea (Diaconu a fost membru UNPR). Misiunea lui Diaconu a fost sa ne blocheze conturile Televiziunii in permanenta desi sintem cel mai disciplinat platitor de taxe la ANAF dintre urmatoarele televiziuni, ca sa dau citeva exemple: Realitatea Tv, RTV, B1, Antene, etc.

ANAF a blocat numai conturile NASUL TV desi banii furati de catre Laura Georgescu sint la ANAF ! Deci ANAF are sa ne restituie bani dar Gelu Diaconu ne blocheaza conturile! Este evident, pentru orice student anul 1 la ASE, ca in loc sa ne lase sa functionam, ca sa platim taxe si impozite multi ani de acum incolo, ANAF a participat la actiunea de lichidare economica a NASUL TV ! Noi nu avem off-shore-uri ca sotia d-lui Diaconu si alte televiziuni, nu avem afaceri si contracte publicitare cu Statul, precum alti “moguli” si alte televiziuni ! In instanta sau la cererea Procurorilor DNA voi aduce probe care vor demonstra ca acest om face parte din echipa de “lichidatori”!

3. GUVERNUL. Ei bine, cred ca este o premiera mondiala, rog Procurorii DNA sa ceara STS si SRI inregistrarea convorbirii dintre Premierul interimar Gabriel Oprea (apel efectuat de pe mobilul sau personal de om politic) si subsemnatul, in data de 30 iunie 2015 (sau 29 iunie) !

Premierul m-a certat la telefon pentru articolele si emisiunile mele, pe un ton dur! E important continutul acestui apel fiindca venea de la cel mai inalt nivel al Executivului si a declansat cea mai abominabila operatiune politica indreptata impotriva unui ziarist! Este cea mai grava actiune de intimidare din cariera mea de peste 23 de ani! Atunci nu am realizat ce avea sa se intimple peste 27 de zile, cu consecinte extrem de grave asupra familiei mele!

4. ONPCSB, prin Procuror Elena Hach, magistrat detasat din CSM la acest Oficiu!

Pe 27 iulie 2015, atunci cind dl Oprea se pregatea sa redevina Premier interimar pentru a doua oara, procurorul Elena Hach sesizeaza, in numele ONPCSB, sub semnatura Presedintelui Oficiului (omul sustine ca a semnat ca “primarul” – exista doua convorbiri telefonice in acest sens), faptul ca mama mea, Moraru Victoria, pensionara cu 800 de lei pensie, spala bani si este suspecta de fapte de terorism!

Prietenii mamei, pensionari in virsta si cu diverse operatii pe cord sau pe creier, sint chemati la Politia din Brasov pentru investigatii, exact cind era gerul cel mai mare. Prietenii mei din Brasov deasemenea!

Potrivit Legii sub care functioneaza, ONPCSB avea dreptul sa sesizeze Parchetul de linga ICCJ si SRI, dar numai in conditiile unor probe temeinice. Ce face Oficiul? Sesizeaza un procuror de pe linga Tribunalul Brasov, oras din care se trage d-na Elena Hach si unde a activat ca procuror.

In urma unei investigatii jurnalistice am aflat ca Hach este profund indatorata lui Gabriel Oprea, atit pentru sotul ei care a fost angajat in MApN cind Oprea era Ministrul Apararii cit si pentru un alt motiv asupra caruia investigatia mea jurnalistica este in desfasurare.

Elena Hach este totodata foarte buna prietena cu doamna Manda – consilier Oprea, personajul care a dat aviz de legalitate pe “Coloana lui Nitu”!

Elena Hach are o relatie speciala si cu exPG-ul Tiberiu Nitu.

Doamna Procuror Sef, ce poate fi mai grav decit aceasta Politie Politica? E mama mea! Nu voi face trimitere la socul emotional, fiindca mama mea este o femeie puternica, a crescut 4 baieti si nu am avut o viata usoara! Dar socul meu emotional a fost urias! M-am intrebat ce va urma! Glontul?!  Impotriva mea sau a familiei mele?!

Dupa ce am prezentat investigatia jurnalistica la NASUL TV, procurorul si politistul din Brasov i-au spus mamei mele ca a fost o greseala!!! Adica 6 luni esti spalator de bani si banuit de terorism si apoi …!!! Dupa cum stiti, infractiunea de spalare de bani este coroborata cu terorismul – fiindca asta este activitatea ONPCSB, mai ales dupa 911 , 2001, New York!

Doamna Procuror Sef,
Eu nu am cum sa cred ca aceste actiuni au fost intimplatoare sau din prostie! Dar e sarcina d-voastra sa descoperiti ADEVARUL !

Dupa 23 de ani de presa, inca mai am un grad de naivitate sa cred ca prin aceasta Plingere Penala vom schimba Romania in bine. Nu pentru noi doi, pentru noi e un pic prea tirziu! Dar macar pentru tinerii de astazi, pentru copiii nostri ! Pentru ca ei sa nu mai fie amenintati de structuri de tip mafiot cocotate in virful Statului! Pentru ca ei sa nu mai sufere ca cineva isi va mai permite sa le ameninte mamele, parintii sau colaboratorii!

Doamna Procuror Sef,
Va rog sa cercetati si sa descoperiti ADEVARUL! Si daca lucururile stau macar pe jumatate din ce am scris, atunci va cer sa cereti pedepse exemplare: maxim de ani de inchisoare! Eu voi cere judecatorilor maxim de daune morale si materiale pentru ca Politia Politica sa inceteze definitiv in Romania. Poate sint un naiv! Dar sa stiti ceva, cu siguranta ma voi bate pina la capat! Si aici, dupa cum stiti, nu sint deloc un naiv!

Va rog, in final, sa actionati de urgenta! De prea multe ori soarta NASUL TV a atirnat de un fir de par! Avem de recuperat sume uriase de la cei care ne-au vandalizat in timp ce noi sintem in situatia sa dam faliment chiar si miine! Orice zi de intirziere da dreptate Politiei Politice si ne sperie prietenii si partenerii de publicitate! O actiune a DNA ar restabili increderea tuturor celor care inca mai cred ca Presa Libera poate salva Romania! Inclusiv increderea partenerilor nostri care isi fac publicitate pe NASUL TV !

Va reamintesc ca avem peste 11 milioane de romani, din tara si Diaspora, care sufera alaturi de noi si au tremurat in acesti ani grei in care Institutii ale Statului ne-au oprimat! Sa stiti un adevar: neamul romanesc nu e prost si doreste sa fie informat de …probabil, singura Televiziune Libera din Romania! Dar cred ca stiti acest “amanunt”.

Radu Moraru
Cetatean roman, ziarist, garant al presei libere, actionar majoritar NASUL TV

Urmariti emisiunea din aceasta seara! De la ora 20.00 ! O investigatie jurnalistica de exceptie!

Sa fiti iubiti!