Klaus-Iohannis

Domnule Presedinte Klaus Iohannis, va scriu in calitate de ziarist independent, cetatean si actionar principal al Televiziunii Libere, NASUL TV. Va scriu in baza articolului 80 din Constitutia Romaniei.

„Preşedintele României reprezintă statul român şi este garantul independenţei nationale, al unităţii şi al integrităţii teritoriale a ţării. Preşedintele României veghează la respectarea Constituţiei şi la buna funcţionare a autorităţilor publice. În acest scop, Preşedintele exercită funcţia de mediere între puterile statului, precum şi între stat şi societate”. ( articolul 80 – Constituţia României)

Domnule Presedinte, atunci cind am hotarit sa construiesc o televiziune libera, independenta de Statul Mafiot, de contracte cu Statul Mafiot sau de legaturi cu orice politician, eram un om bogat. Alaturi de 300 de fani am reusit in 2012 sa lansam singura televiziune nationala din Europa prin subscriptie publica. Toti visam la o Romanie a noastra, a oamenilor liberi!

Astazi sint un om sarac, am cheltuit tot ce am agonisit in 20 de ani de munca. De peste 3 ani de zile nu mai am niciun venit, traiesc din ajutorul familiei si al prietenilor. Toti banii din publicitate sint pentru a tine in viata un post independent de televiziune, poate singurul. De fapt singura televiziune infiintata de un ziarist si nu de vreun mogul hranit din politica sau afaceri cu Statul ori contracte oneroase. Inchideti ochii si comparati-ma, pentru o clipa, cu Sebastian Ghita, patronul RTV !

Sau comparati NASUL TV (fara datorii la ANAF) cu TVR (peste 100 de milioane de euro datorii la ANAF – aproximativ 400.000 de pensii!).

Nu noi am distrus economia Romaniei, nu noi am jefuit tara in ultimii 25 de ani ci politicienii si sefii din Servicii care nu si-au facut datoria sa apere aceasta tara! Nu noi am alungat din tara peste 4 milioane de romani! Nu noi sintem vinovati de dezastrul economic.

Da Domnule Presedinte, asa cum arata Romania astazi, ar trebui sa inchid NASUL TV fiindca firmele autentice din Romania nu isi mai permit sa plateasca publicitate! Agentii economici sint la limita subzistentei iar cei care inca mai respira sint asediati de taxe, impozite, controale inepte, legi strimbe, politici economice criminale. Impotenta guvernului Ponta este maxima!

Pe de alta parte, veti descoperi ca toate televiziunile mogulilor sint pline de reclame scumpe, e inghesuiala! Evident, una bine directionata! Chiar si asa, acele televiziuni nu se sustin din reclama ci din „aranjamentele” ascunse ale mogulilor.

Ca sa nu inchid NASUL TV, cea mai low-cost televiziune din Europa, ar trebui sa bat palma cu un partid, sau cu o grupare mafiota, sau cu niste baieti din Servicii care sa directioneze catre televiziune niste sacose cu bani. Sau sa semnez niste contracte de publicitate cu niste firme care fac mult rau Romaniei sau sint pe cale sa faca! Nu pot Domnule Presedinte!

Ca sa nu inchid NASUL TV ar trebui ca de miine sa nu mai platim niciun salariu! Dar oare credeti in presa libera facuta de oameni flaminzi?! Nu cred! Colegii mei sint la fel de saraci ca toti romanii! Pot rezista fara bani maxim o luna-doua!

Ei bine, ca sa nu inchid NASUL TV, am apelat la mila publica, la prietenii mei pe care i-am lasat fara micile economii. De peste 3 ani de zile ne platim datoriile la Fisc, asa cum putem, uneori la timp, alteori cu intirzieri. Sintem cel mai bun platnic la Bugetul Romaniei dintre toate televiziunile din Romania! Toate televiziunile cu datorii la Fisc inregistreaza peste 200 de milioane de euro la Stat! Si lor nu li se blocheaza CONTURILE!

In ultimele 30 de zile Fiscul a blocat conturile NASUL TV de 3 ori, pentru sume derizorii, ultima oara pentru 4.000 de euro! Sintem hartuiti Domnule Presedinte si nu ne apara nimeni! E adevarat, nici nu putem tacea, ca ziaristi, in privinta tuturor abuzurilor acestui Stat Mafiot, inclusiv ANAF! Da, comportamentul lui Gelu Diaconu, seful ANAF, omul pus de Ponta si girat de generalul Gabriel Oprea (avem o tara condusa de generali si „acoperiti”!) este un comportament mafiotic fata de NASUL TV!

Domnule Presedinte, fac pariu cu D-voastra ca daca ma lasam racolat in Servicii de catre Oprea si Maior, imi era bine. Daca faceam o televiziune blinda cu guvernul si politrucii Romaniei, imi era bine. Dar iata ca, dupa 25 de ani, romanilor nu le e bine, le e foarte rau!

Astazi, Gelu Diaconu, un om pe care l-am criticat in ultimii 20 de ani in mod constant, si cind era seful Vamilor, la Romsilva, la Resursele minerale dar si astazi cind conduce ANAF, este un om razbunator si a blocat din nou conturile televiziunii! E mult prea mult! In plus, este evident ca incearca sa ne lichideze economic, probabil la ordinul „superiorilor”!

Domnule Presedinte, si pe D-voastra v-am criticat, inclusiv colegii mei au facut-o! Da, avem multi dusmani,,practic am criticat pe toata lumea, in acesti aproape 25 de ani de presa! Dar sper, macar atit, ca D-voastra nu ne sinteti dusman!

Domnule Klaus Iohannis, aveti mandat din partea poporului roman, prin articolul 80 din Constitutia Romaniei, sa aparati NASUL TV de urgenta! Presedintele vegheaza la buna functionare a autoritatilor publice (deci inclusiv ANAF). Presedintele mediaza intre Stat si Societate!

Domnule Presedinte, NASUL TV a strins peste 12 milioane de romani, din care 30% din Diaspora, care ne urmaresc in mod constant. Datorita lor, eu nu pot inchide NASUL TV! Ar fi si o adevarata nenorocire ca singura Televiziune Libera (si o stiti, aveti informatii de la Servicii) sa traga obloanele din motive de Fisc! Culmea, televiziunea cu datorii de mii de euro, nu cu zeci sau sute de milioane de euro! Am fi de risul intregii Lumi!

Domnule Presedinte, o sa va surprind, nu va cer AJUTOR pentru NASUL TV! Dar va cer imperios sa interveniti public ca ANAF-ul sa aplice Legile Romaniei in mod egal fata de toate televiziunile din Romania, inclusiv TVR! Sa blocheze toate conturile televiziunilor care au datorii, cum spuneam, de peste 200 de milioane de euro, incepind cu TVR, Ghita TV, etc! Credeti ca se poate Domnule Klaus Iohannis, ca Presedintele a peste 22 de milioane de romani sa ceara Fiscului politizat de Oprea si Ponta sa aplice LEGEA? In regim de urgenta?!?

Si ca sa intelegeti ca traim din mila publica, fac din nou un apel catre cei 12 milioane de romani de pretutindeni sa doneze macar 2 euro in conturile deschise de mama mea, bani care apoi sint donati catre NASUL TV ! Atasez mai jos conturile in care se pot face donatiile.

Da Domnule Presedinte, traim in tara in care un ziarist liber se teme sa primeasca donatii in conturile NASUL TV fiindca stiu cit de malefic este acest personaj Diaconu, ar fi in stare sa blocheze si aceste firimituri de donatii din partea romanilor. Pe mama e mai greu sa o blocheze, e o biata pensionara!

Domnule Klaus Iohannis, pina cind nu voi vedea ca Presedintele Romaniei cere public Fiscului sa respecte Legea, colegii mei vor ramine fara venituri! Este o forma maxima de protest NASUL TV, dupa 3 ani de permanenta hartuire si incercare de lichidare a Televiziunii Libere! Primii 2 ani am suportat, acum nu mai pot! Grabiti-va Domnule Presedinte, fiecare zi conteaza!

Sa fiti iubit!
Radu Moraru

 

CONTURILE VALABILE PENTRU DONAŢII

Banca: Garanti Bank

Cont pentru Ron: RO42UGBI0000052015353RON

Cont pentru EURO: RO35UGBI0000052015354EUR

Cont pentru DOLARI: RO32UGBI0000052015355USD

Cod SWIFT UGBIROBU

COD CLIENT 1414031
MORARU VICTORIA

 

Cont PayPal:


 

72 COMENTARII

 1. Puteţi
  avea mai mult, puteţi fi mai mult şi face mai mult, deoarece puteţi să vă
  schimbaţi ca persoană.Căutăm persoane care vor sa-si asume responsabilitatea
  propiei vieti. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul DEZVOLTARE PERSONALA
  la adresa de email
  [email protected]

 2. Stimate domn Radu Moraru, va sustin cu tot ce pot si sunt cu sufletul alaturi de dvs si echipa dvs inimoasa. Eu sper ca acest presedinte KWJ sa nu va ignore, sa dea dovada de patriotism si intelepciune. Astept sa vad o reactie pe masura, dar daca ea nu va exista si va continua sa taca, facand jocul celor ce nenorocesc neamul romanesc, votul meu se va indrepta clar spre partide mai mici gen PMP sau Monica Macovei. Inca mai sper…

 3. Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala a cartilor electronice. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

 4. Domnule Radu Morar, noi nu traim intr-o tara normala din pacate ptr noi, deci nu cred ca va va ajuta cineva din conducerea Romaniei (inclusiv politicienii), ei se ajuta doar pe ei, i-si dau legi ptr ei, noi suntem interesanti ptr ei doar in preajma alegerilor, dar ne meritam soarta, noi ii lasam sa ne faca astea, stam vorbim pe la colturi dar de iesit sa ne cerem drepturile ,cum si le cer ei , nu iesim. Doamne ajuta sa ne fie si noua bine.

 5. eu voi dona 10 euro luni de dimineata! pentru ca televiziunea Nasul tv merita asta,nu fumez in plus si am de unde.Lunar!!!!

 6. Am dat click pe butonul Paypal Donate dar nu functioneaza cum trebuie. Sunt doar indrumat spre Paypal dar nu si spre modalitatea de plata a voastra. va rog rezolvati sa putem dona. Cit despre acesti mojici platitu de ANAF sau statul mafiot sa va denigreze aici cu postari rusinoase ignorari. Noi suntem pro Nasul TV si va suportam Nasule. Nu te lasa te rog! Fiti tari. Roman din Dallas Texas

  • Eu am facut virament de 20€ din contul bancar pe numele : MORARU VICTORIA

   – RO35UGBI0000052015354EUR și funcționează. Banii au fost trimiși. Ce vă trebuie … prepay?

   • Gerald. Daca nu poti city taci. Am spus clar. Butonul Paypal din acest articol nu functioneaza si trebuie ca webmasteri sa isi faca treaba daca cor sanprineasca donatii prin Paypal.

 7. Cititul,
  iti aduce succesul !!!

  Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra!
  Dacă îţi doreşti sincer să câştigi bani mai mulţi decât la ora
  actuală, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să înveţi
  să acorzi mult mai puţină atenţie lucrurilor pe care le spun sau
  le fac cei din jurul tău şi mult mai multă atenţie „micuţei
  voci” care îţi vorbeşte în sinea ta. Asta scrie celebrul Bob
  Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”.
  Arta de a fi invingător este arta nebuniei frumoase. Progresul este
  realizat de oamenii biciuiţi de dorinţe năprasnice,sălbatice,
  obsesive. Poti folosi fiecare ocazie care te poate ridica din ce in ce mai sus !
  Căutăm urgent colaboratori part-time pentru
  publicare anunturi. Vei câștiga bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel
  mondial. Oferim contract de comision.
  Cerinte:
  – necesar calculator
  – conexiune internet
  – rabdare
  – cunostinte minime PC
  – seriozitate
  – perseverenta
  Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.
  Nu este necesara experienta.
  Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul INFO PROIECT la adresa
  de email :[email protected]

 8. Trebuie sa sprijinim Televiziunea Libera,sa fim alaturi de intreaga echipa in frunte cu Radu Moraru numai asa vom reusi sa facem fata piedicilor care ni se pun.Prin a dona inseamna un gest de caritate cu care romanul nu este obisnuit sa-l foloseasca in dictionarul sau.

   • fa steluto cred ca esti stelu ala care I se mai spune stelu purcelu din bun simt, cu oameni ca si tine eu spun stelu porcu raios ca suna mai haios dute si linge pe sub mesele stapanilor tai lasule vezi ca stiu cine esti amintesteti de Misu ala gras care spunea ca esti fetita lui si iti facea fustite din trestie pe la poarta alba

  • Acoperitule oare tu stii ca prin America politia si pmpierii stau uneori pe la intersectii si colecteaza bani ,nu le este rusine si colecteaza bani cu diferite scopuri de ajutor al comunitatilor unde traiesc . Lumea doneaza si nu numesc cersetorie acest lucru mai sant si alte organizatii ce procedeaza in acest fel cu diferite scopuri dar toate de ajutor in special ajutor pentru oameni din tara lor.Esti un postaci tradator mars de aici gunoiule.Ajutand Nasul Tv ne ajutam pe noi sa fim informati corect si hoti sa fie demascati.

 9. Cred că există în toate structurile și la toate nivelele,
  buni români. Cred că fiecare trebuie să acționeze și să reacționeze pentru
  revenirea la o viață normală, trbuie să susținem tot ce ce contribuie la
  schimbarea în bine. Eu personal și cei de lăngă mine am mers și vom merge pe
  această linie. Am un respect deosebit pentru domnul Radu Moraru și întreaga
  echipă, Nașul TV.

 10. Da vad ca sint uni acoperiti pe aici,sa va fie rusine porcilor voi nu vedeti ca nasul tv e singurul post de tv care lupta cu adevarat inpotriva mafiotilor si jefuitorilor de tara, ami este enorm de greu sa tot astept dreptate si sa vad ca cei ce lupta pentr Romani si Romania sant haituiti si sicanati in toate felurile posibile.Nu cunosc pe nimeni de la Nasul TV dar simtul meu imi spune sa fiu alaturi de ei caci sant cu adevarat eroi isi iubesc patria si semeni,vor dreptate si egalitate in toate.Nu sant vreun lingau ci un patriot care se incapatineza sa stea agatat de Nasul TV care este printre ultimele redute daca nu ultima inpotriva hienelor care sincer nu inteleg de partea cui sant(oare chiar numai bogatia are valoare pentru ei?)Rusine,rusine ,rusine sa le fiie gunoaielor pina si Ceausescu isi iubea mai mult tara (nu credeam nici o data ca voi spune acest lucru)Cu respect Radule tu si toti cei de la Nasul TV vazuti si nevazuti nu abandonati lupta stiu ca este enorm de greu sa rezistati, santem multi care va sustinem si va santem alaturi va apreciem si ne santeti dragi cu adevarat.

 11. Nasul, da-o-n ma-sa de televiziune, tu nu vezi ca tara nu misca? Nu vezi ca vorbesti cu un popor de oi? Diaspora e si ea imprastiata , ce sa faca mai mult, ce nu fac cei din tara?
  Lasa-i in bezna, Nasule, mai gandeste-te si la tine, te-au haituit destul iar poporul e mut! Fiecare popor are soarta pe care si-o merita, cand n-or mai suporta sa se revolte!

 12. Cand ati inceput sa-l ,,ciupiti„pe Iohannis mi-am dat seama ,ca in campania electorala, nu ati votat Iohannis ,ati votat anti-Ponta.Sunt de acord sa criticati constructiv,decent si fara comparatii inutile referitoare la fostul Presedinte!Daca ati fost nemultumit de personalitatea lui Iohannis ati expus-o public si ati avut o mare influenta pentru a dezamagi electoratul care l-a votat pe Iohannis.Acest electorat a ajuns sa vomite pe propriul lor vot!E spre binele cui, toata aceasta voma?!Nu e nici macar spre binele d-voastra!Ati pierdut un public important tocmai fiindca v-ati intors impotriva celui pe care l-ati sprijinit cu o forta morala si sufleteasca impresionanta in timpul campaniei!Cum se spune pe romaneste,,ati facut pipi contra vantului„domnule Moraru.!ACESTA NU ESTE SINGURUL RAU PE CARE L-ATI FACUT!Cel mai grav este de fapt ca ati intors romanii din tara impotriva romanilor din exil(Da in exil!!!) din cauza alegerii unui Presedinte care de fapt este impecabil! Ne-ati dat o mana Nasule si acum ne plesniti peste ea!Am donat 100 de euro pentru a va multumi pentru rolul imens pe care l-ati avut in campania electorala pentru sustinerea domnului Iohannis!Chiar daca l-ati votat pe Basescu,,nu pe Iohannis!Sa fiti iubiti!

  • Adica????Daca vezi ca ai gresit nu ar fi cazul sa te indrepti??Nasul arata exact ce se intampla,Iohanis a dezamagit..Si o maimuta castiga impotriva lui Tonta..Lumea nu a votat iohanis ci impotriva lui ponta

   • Vorbiti in numele d-voastra!Majoritatea celor care l-au votat pe Iohannis au votat si impotriva lui Ponta, evident!Exista totusi o parte a electoratului care l-ar fi votat pe Iohannis, chiar daca ar fi candidat si Basescu!Nu stiu daca ar fi castigat Iohannis,ma indoiesc, insa ma bucur ca n-a mai putut candida Basescu!

  • Stimata doamna, prefer un om obiectiv, care sa ma critice si sa is asume/sa spuna adevarul: „… regele e gol!” si-l voi considera prieten, versus a o suta de lingusitori!
   De media, mai ales cea independenta, avem nevoie, daca ea va disparea va disparea si democratia, deci sustin Nasul!

   • Este singura televiziune pe care o sustin din toata inima…Este singura televiziune pe care chiar o iubesc ,insa nu pot sa nu-mi transmit mesajul asa cum e…onest!Mi-e groaza sa mai vin acasa fiindca sunt din ,,diaspora,,!Nasul putea fi mai atent la ce se intampla in mass-media si sa nu-i urmeze ca oaia spre atacuri mincinoase si defaimatoare la adresa Presedintelui…E singura mea dezamagire!In rest sa fie iubiti…ador urarea lui Moraru!

 13. donati fraierilor doar si-a construit hotel-pensiune linga Brasov 🙂 )))

 14. SI eu am donat de doua ori deja. Va rugam dați-ne informații despre banii care intra si cât mai trebuie sa ieșiți din impas!!!!

 15. Am donat 200 de RON. Sper sa va ajute. Banii vor intra in acel cont maine dimineata. Nu inteleg de ce nu exista o sectiune de Contact pe site. Vreau sa vorbesc cu cineva despre posibilitatea de a face reclama pe Nasul.Tv

 16. Tie bani , lu’ tuci bani , unde naiba va credeti , mizerabililor !

  Ce-mi plac mie oamenii astia de dreapta, care sunt de dreapta cand vine vorba de taxe, caci vor sa plateasca cat mai putin, dar cand vine vorba sa-si deschida o afacere, brusc cotesc catre stanga. Eu stiu ca-n capitalism daca ai o idee de afacere in care crezi, iti faci frumusel un plan de afaceri, te duci la o banca si-i ceri te imprumute cu bani, sau iti gasesti 2-3 oameni cu bani, pe care sa-i convingi sa investeasca in afacerea ta. Dar nuuu. Radu Moraru n-a facut asta, si nici Turcescu.

  Nu ma, e mai simplu sa nu risti nimic, sa cersesti niste bani, pe care nu va trebui sa-i dai inapoi, iar daca afacerea nu merge, asta e, ne reprofilam. Ori daca crezi cu tarie in afacere si ideea ce-o ai in cap, te duci frumos si-ti pui gaj casa si ce bunuri mai ai, scoti bani, si ii dai drumul. Asa se-ntampla in capitalism unde uneori mai ramai si in curu gol, ca nah, nu toate afacerile merg. Dar nuuuu, Turcescu-si face Asociatie unde primeste donatii, in rest el e un capitalism feroce si din sculare-n culcare e cu dreapta-n gura.
  Mi-e scarba.

  • Mai carpa. 99% din afacerile din Romania sunt detinute de securisti care primesc afaceri cu dedicatie de la stat. Asta nu e capitalism, e socialism „cu fata umana”. Adica vechii comunisti deghizati in mari aparatori ai libertatii, desi habar nu au nici ce e libertatea, nici ce inseamna piata libera, insa bine ca vor sa faca legi (pentru ei), sa isi dea contracte intre ei ca „sa manance si gura lor”, sa se acopere cu tot felul de tertipuri si smecherii. Ce ai vazut acum cu lupta anticoruptie e doar asa, varful aisbergului. E ca atunci cand Al Capone a fost prins cu neplata unor taxe de cateva zeci de mii, cand el de fapt avea un imperiu ilegal in spate. Asta e capitalismul in Ro. Multumeste securistilor tai, carpo, ca acolo sunt miliardele furate de la noi.

  • Nasul TV solicita Presedintelui Romaniei sa modereze o situatie neconstitutionala. Legea trebuie sa fie aplicata in mod egal pentru toata lumea.

  • Dragule, sa-ti fie scarba de banci, ca crediteaza doar STATUL, cu sume uriase, sau „anumite” persoane…… sa-ti mai fie scarna de controalele aiurite ale ANAF-ului, la aiurerile legislativo-financiare (pt 3 zile de munca in care a primit 30 de lei, omul plateste 450 lei impozit si asigurari, sa-ti fie scarba de aplicari retroactive ale legilor, de hotiile fatise ale multor politicieni… da, de asta sa-ti fie scarba, si sa-ti mai fie scarba de ragaiala de dupa imbuibarea cu bere a roamnailor, care doar injura dar nu-s in stare sa faca nimic; se duc 15 000 la o miuta (ca fotbal nu e), dar nu sunt in stare sa iasa sa-si strige revolta, stau si asculta manele si injura…. da, de ACESTIA sa-ti fie scarba!

  • tie scarab ca de felul tau esti gretos Doamne cata prostie te facusi politolog taica pacat ca te ghidez tot dupa manualele sovietice si esti ofticos ca Radu nu Robert a infintat Nasul Tv nu a aceptat propunerea ta si a altora a ales sa fie liber Ba nenea communist tot cu limba de lemn ai ramas mai schimba stilul ca pute de la o posta, o sa donez pentru tine si ceialalti postaci cate doi euro Pentru cunostinta si intelegerea ta ei nu se referera la dreapta sau stanga ci la la nedreptatile la care sant supusi fata de alte televiziuni aservite ore tu intelegi acest lucru ?poate este complicat si te sfatiesc sa te duci la gradinita de linga tine sati explice educatoarea ca de la cei cu grade mai inalte nu ai inteles

 17. Vin si eu cu o idee: ce ziceti, n-ar fi oare o idee buna ca procurorii si chiar jurnalistii care descopera si investigheaza un caz de coruptie sa primeasca un comision de 5-10% din sumele confiscate la buget? Ca in vestul salbatic: ai calcat pe bec? Te cauta o tara intreaga! Abia atunci o sa vedem transparenta institutionala! smile emoticon

  Daca Dragnea si PSD-ul ar aplica si aici acelasi rationament ca in cazul primarilor, ce in opinia lor ar trebui sa primeasca un comision daca atrag investitori samd (o idee buna, cred eu – exista inclusiv un proiect de lege in acest sens, initiat chiar de ei), atunci ar trebui sa fie de acord. Altfel s-ar ocupa jurnalistii si ONG-urile de coruptie, nu credeti? :))

  Daca jurnalistii s-ar arunca la acuzatii nefondate uite ca cei lezati pot cere despagubiri. In plus, ar avea bani sa plateasca si sursele din interior..

  • Problema este ca nu se recupereaza prejudiciul ca ticalosii sunt pe o mana , ANAF-ul le canta in struna condamnatilor Voiculescu etc.

   • ANAF = slugile legale ale hotilor din asa zisul guvern oare de ce o armata de slugi au pornit aceasta lupta ne egala cu uni care abia traiesc de pe o zi pe alta Da doamna ori domnisoara si eu sant tare indignat si scarbit de tot ce se intanpla

 18. Mda . Dă-te-n gâţii anafurii tale de milog nenorocit !

  Marş la muncă cretinule !!!

  • D-l atilla

   Ce suma de bani primesti pentru postari? Pe acest site NU ai nici o sansa sa influentezi pe cineva.

   Eu , daca as fi in locul D-lui Moraru, te-as da in judecata pentru atac la persoana; asa de usor se poate afla cine esti si de pe unde postezi…

  • Stimate domn, limbajul va descalifica. Noi cerem aplicarea legii in mod egal pentru toate televiziunile, conform Constitutiei Romaniei.

  • Attila asta este din ograda lui Ponta,si e roman toata ziua.Este un om fara caracter ,nu-l luati in seama.Eu deja am donat TV-Nasu ca persoana fizica.Vreau o televiziune independenta că cele pe care le mai vizionam B1 si Realitatea TV sau dat cu puterea.Si-mi place Turcescu ca jurnalist

 19. Dupa ce l-ai criticat de cele mai multe ori fara niciun motiv real (erau doar inchipuiri, barfe si scenarii) si ai fost portavocea lui Base impotriva lui, de ce l-ar interesa „scrisoarea” ta? Si apropo de blocatul contului pentru o suma „mica” de 4000 euro, multor firme le-au blocat conturile si pentru 500-1000 lei!

  • De criticat, i-am criticat pe toti si nu nemeritat. Si o sa-i mai criticam daca va fi cazul. Presedintele are rol de moderator si de garant al Constitutiei. Ceea ce solicitam este sa se respecte legea.

   • Nu pentru asta a fost criticat ci pentru ca nu e tzatza sa iasa in fiecare zi sa dea din gura vrute si nevrute ca sa aiba presa ce scrie si comenta. Sau pentru ca nu incalca Constitutia chiar daca nici lui, nici noua nu ne convine Parlamentul si guvernul actual!

  • Oricine are dreptul ca legea sa fie respectata fata de toti in aceeasi masura

   • Absolut. Totusi, de ce ar citi Johannis presa care arunca in el gratuit cu noroi pentru a-i face pe plac fie lui Poanta fie lui Base?

    • Cum adica arunca in el gratuit???nu sasul a blocat legea silvica? nu sasul a blocat legea Iancu??nu sasul coabiteaza cu tonta??

     • Ai citit legea aceea sau vorbesti dupa ceea ce-ti arunca presa? Iar de coabitarea cu Poanta, intreaba-l pe Base cum a ajuns mitomanul comunist premier in 2 randuri! Apoi mai vorbim.

     • Asa este insa nu-l obliga nimeni sa citeasca dejectiile tuturor frustratilor.

 20. d-le presedinte, d-lor consilieri, traducatori, etc se vor imbolnavi si doctorii la restaurant si dvs ati garantat pentru medicina preventiva in campania electorala. eu am postat pentru ce v-am votat!
  cred ca ati scris mesajul si pe pagina de facebook a d-lui presedinte, in cazul in care desigur nu aveti inca profilul blocat!

Comentariile sunt închise.