Donald Trump jr si fiul acestuia isi continua periplul in Romania. Cel mai mare dintre baietii presedintelui american ar fi ajuns in vizita la castelul Jidvei, care este, de asemenea, si domeniu de vanatoare. Calatoria va continua cu o vizita de lux in Maramuresul istoric, unde joi, la Sapanta, s-a facut curat de zor, scrie stiripesurse.ro

Oaspetii au trecut pe la vestitul castel de la Jidvei. Asezat pe o colina, castelul Behen Haller a fost construit in secolul al 16 lea si are o istorie interesanta. In prezent se afla in proprietatea unei importante companii producatoare de vinuri din Romania. A fost gandit de la bun inceput ca un domeniu de vanatoare, iar in prezent este cu circuit inchis. Cei interesati pot participa si la degustari de vinuri, anunta Stirileprotv.ro.

Donald Trump Jr. a ajuns in Romania la inceputul saptamanii. Calatoria fiului presedintelui american a inceput la Giurgiu, la vanatoare de mistreti. Oaspetii de peste ocean sunt asteptati si la celebrul cimitir vesel din Sapanta. Angajatii de acolo maturat aleile si s-au asigurat ca totul luceste.