DONOR-Appreciation-GALA.-Right-to-life-and-health

Cancerul nu se odihneşte, nu adoarme la sfârşitul zilei şi nu-şi ia vacanţă ca noi.

Cancerul este implacabil, nu are favoriţi şi ia pe oricine prizonier. Sărac, bogat, educat, analfabet, tânăr sau bătrân… cancerul nu discriminează, nu are empatie, milă sau vreun alt sentiment. Nu are prieteni sau tovarăşi şi nici aliaţi fiindcă nu are nevoie… omoară pe cont propriu. Are propria armata insidioasă, târâtoare în vieţile tuturor… lăsând doar distrugere şi tragedie în urmă sa.

Da, aceste vremuri economice sunt dificile pentru noi toţi, dar nu uitaţi, cancerul nu este încetinit de economie. Şi mai presus de orice… nu alege…

Centru Internațional pentru Soluționarea Disputelor – România, în parteneriat cu Senatul României, Comisia pentru Drepturile Omului, Culte și Minorități, a organizat evenimentul „DONOR Appreciation GALA. Right to life and health”. Evenimentul a avut loc, miercuri, 6.07.2016, începând cu ora 14:00.

Parteneriatul media al Galei este asigurat de Epoch Times Romania, Nasul TV, Mediasind-FRJ, Agerpres, Teatrul Excelsior, Institutul Bancar Roman, Universul Juridic, Asociatia Pentru Drepturile Omului Pro-legis.

Teatrul Excelsior este partenerul cultural al Galei.

Puteti ajuta pe cineva donand pe adresa:

Asociatia Centrul International Pentru Solutionarea Disputelor-Romania
RON: RO85BRDE441SV10487524410
USD: RO97BRDE441SV56993934410
EURO : RO07BRDE441SV44820294410
Cod SWIFT BRDE ROBU
Adresa Bancii : Vintila Voda,nr.2,sect.3, Bucuresti, Romania.

Banii sunt stransi pentru bolnavii de cancer.

Puteti solicita documente despre bolnavi sau puteti dona direct in conturile persoanelor bolnave. Solicitarile dvs., in acest sens, pot fi transmise pe adresa de mail : [email protected].

Aceasta nu este o campanie pentru profit si nici o campanie politica.

Multumim!