Victor Ponta, invitat la Realitatea TV a declarat că Ordonanța despre care s-a tot vorbit în presă care viza pensiile speciale, nu are nicio legătură cu aceste pensii, ci face referire la pensiile militare de stat, scrie evz.ro

Ponta a susținut că Ordonanța de Urgență, adoptată de Guvern, nu are nicio legătură cu pensiile speciale, ci doar despre pensiile militare de stat. „Nici măcar Olguța Vasilescu habar n-are despre ce vorbește”, a precizat Ponta, la Realitatea TV.

„Toată lumea a vorbit de pensii speciale, însă Ordonanța nu face referire la acestea ci se referă la pensiile militare de serviciu”, a declarat Ponta.

„Am auzit cea mai mare miciuna a lui Dragnea. Dragnea a zis că pensiile în cazul medicilor vor crește. Medicii nu au pensii speciale, dom`le. Deci nu s-a atins nimeni de pensii speciale. Uitați de ele”, a declarat Ponta.

În studioul emisiunii s-a atacat și subiectul datoriilor pe care postul de televiziune le are către stat. Realitatea Tv se află în insolvență

„Pe bune, nu intrați în subiectul ăsta, că nu e în avantajul dvs. Nici al dvs, nici al meu” a declarat Victor Ponta, în timp ce prezentatoarea emisiunii, Denis Rifai, insista că Realitatea TV este un post de bună credință și încearcă să-și plătească datoriile către stat.