In Capitala ploua de doua zile incontinuu, iar pe langa inundatii, au aparut si probleme in trafic. De asemenea, o femeie a fost grav ranita dupa ce un copac doborat de vant a cazut peste ea.

Tramvaiele liniilor 1, 8, 11, 25 si mai multe linii de troleibuz din Capitala sunt blocate din cauza unor copaci rupti de vant care au cazut pe carosabil, a declarat marti dimineata purtatorul de cuvant al Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), Constantin Tobescu, citat de Mediafax.

Mai multe strazi din Capitala au fost inundate, marti, in urma ploii torentiale si zeci de copaci rupti de vantul puternic au cazut pe carosabil si pe masini, peste 20 de autovehicule fiind avariate. Peste 20 de masini au fost avariate in noaptea de luni spre marti de copacii doborati de furtuna, a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Andrei Codau.

Incepand de marti, 01 octombrie 2013, din cauza scaderii accentuate a valorii temperaturilor exterioare, RADET Bucuresti anunta initierea probelor „la cald” in sistemul centralizat de incalzire. Probele vor fi efectuate pe parcursul a trei zile, acest interval de timp fiind necesar pentru echilibrarea sistemului de distributie si furnizare a energiei termice.

Circulatia feroviara se desfasoara pe un singur fir intre statiile Chiajna – Gradinari si Crivina – Peris, firul II fiind inchis din cauza copacilor cazuti in gabaritul caii ferate, anunta CFR Calatori intr-un comunicat

In statia de metrou Victoriei sunt sute de persoane care asteapta in statie. De asemenea, la statia Berceni metroul a fost blocat pentru scurt timp din cauza unui scurt-circuit. Ploile abundente au dus la un scurt-circuit la metrou, in zona statiei Aurel Vlaicu. Circulatia a fost oprita timp de aproximativ 20 de minute, dupa care cei ce se aflau pe peron au fost preluati de un tren de pe contrasens. In acest moment circulatia se desfasoara normal.

Managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti Ilfov (SABIf), medicul Alis Grasu, a declarat pentru cotidianul Adevarul ca pana la aceasta ora au fost destul de multe solicitari, insa este vorba in principal de situatii in care pacientii au nevoie de consultatii sau transport la medicul de familie.

Ambuteiaj  in zona Stefan cel Mare

Circulatia blocata  in zona Stefan cel Mare