Eugen-NicolaescuMinistrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a reactionat dupa ce a vazut mesajul disperat al medicului chirurg de la Spitalulul Judetean de Urgente Prahova. Eugen Nicolaescu a dispus o ancheta care sa verifice conditiile din acest spital, insa este nedumerit de ce chirurgul Dan Oprea nu a sesizat conducerea unitatii sanitare.  Ancheta a fost demarata, marti, de Corpul de control al Consiliului Județean, inspectori de la Direcția de Sănătate Publică Prahova, precum si de o echipa de control trimisa de Ministerul Sanatatii.

„Nu am cum sa raman impasibil”, a declarat ministrul Sanatatii, referindu-se la mesajul disperat al medicului specialist in chirurgie laparoscopica, Dan Oprea. In schimb, managerul Spitalulul Judetean de Urgente Prahova a incercat sa minimalizeze mesajul chirurgului. Adrian Strambeanu a declarat intr-o emisiune de televiziune ca „domnul doctor ne-a trimis o adresa in care ne spune ca este obosit fizic si psihic si ca nu a mai dorit sa intre in garzi”, iar pentru mass-media locala ca „nu sunt probleme majore si presa exagereaza”.

5 COMENTARII

  1. Du-te si agata-te undeva Nicolaescule ca ne-ai adus sanatatea la sapa de lemn impreuna cu toti colegii tai de furat din guvernul,,cel mai cinstit”. Spanzurati-va dracului sa scapam odata de mafia voastra.

  2. asteptam cu nerabdare rezultatul anchetei Comisiei intrunita de urgenta……
    Cum de un simplu angajat isi permite sa deschida gura sa critice SISTEMUL?
    Aceste lucruri se cunosc, circuitul banului in spitale se cunoaste…el se intinde pana la minister…

Comments are closed.