SIMA LA NASUL - 16 mai-posterNu ratati editia  speciala Nasul din aceasta seara, incepand cu ora 20:00, care va propune cele mai fierbinti subiecte ale momentului: caderea Guvernului de la Chisinau la presiunea stangii, criza sistemului bancar din Romania si un experiment inedit despre cum putem deosebi carnea de cal de cea de vita atunci cand este deja preparata. In exclusivitate, Nasul va prezinta povestea unor marinari care se regasesc dupa 25 de ani de la un eveniment dramatic, gratie legaturilor din comunitatea internationala create de Herbalife si ajutorului oferit de catre membrii President’s team Herbalife din Romania.

2 COMENTARII

  1. Imi pare rau ca nu pot urmari la Tv emisiunile de la Nasul. Sper ca intr-o buna zi sa pot face asta. Succes !!!

  2. Uimitoarea rasa galbena NU se dezminte! Oamenii din extremul orient au bunul simt si constiinta PRIETENIEI si a VIETII in ADN ! Imi aduc aminte de un reportaj facut de cei de la Nat. Geo cu modul de viata al popoarelor lumii. si int-un episod, Julia Roberts povestea CUM a fost primita si gazduita de mongoli. Traind intr-o saracie lucie in corturile lor, acest popor nomad- avand ca singura indeletnicire cresterea yacilor- a tratat-o ca pe o regina cazuta din alte lumi. si isi aducea ea aminte cum barbatii plecau de la orele 3 dimineata si se intorceau odata cu rasaritul stelelor. Intr-o dimineata ( la cateva zile de la sosirea ei in comunitatea lor) barbatii au plecat ca de obicei dar…nu s-au reintors decat a 3 sau a 4-a zi. Ea era ingrijorata si se mira ca sotiile localnicilor erau zambitoare. Cand au venit barbatii s-a dezlegat si misterul:
    plecasera cu yacii si samarele sa aduca APA! Iar pana la cel mai apropiat rau era cale de 2 zile. Apa adusa a fost DOAR ptr EA: ca sa faca baie! Au inteles diferenta de conditie sociala si ASA au inteles ei sa fie ospitalieri.
    Cand a venit momentul despartirii, Julia plangea! INCREDIBIL!

    Domnule Moraru, in asta seara ATI DAT LOVITURA! Multumesc!

Comentariile sunt închise.