Mai multe persoane, printre care Elena Udrea, Ioana Băsescu şi Dan Andronic, au fost trimise în judecată de procurorii DNA, în dosarul privind finanţarea campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din 2009, scrie stiripesurse.ro

Într-o intervenție telefonică în direct pentru B1TV, Elena Udrea a răbufnit în legătură cu noile acuzațiile pentru care va fi judecată, afirmând că nu înțelege cum ajunge doar ea să fie cea inculpată pentru tot ce s-a întâmplat în partid.

„Există acestă lege (nr. cea privind finanțarea partidelor) pe care procurorii o ignoră, care spune clar că finanțarea în campanie de către persoane private sau firme care au un interes economic este contravenție. Dar dacă nu este așa și vrem neapărat să inculpăm politicieni, ia-i frate pe toți că nu numai Udrea a participat la campanii electorale. Eu înțeleg că în țara asta cât există campanii în ultimii 10 ani unul singur a făcut asta și acela sunt eu. Cum puii mei se întâmplă chestia asta? Adică până la mine sau în paralel cu mine nu au mai fost lideri politici care să se ocupe de campanie?”, a afirmat Elena Udrea.