udrea-e

Elena Udrea anunţă că la împlinirea a 43 de ani şi la capătul a 13 de în politică, este vremea pentru un nou început. Ea mai spune că nu are regrete şi că, dacă ar putea, ar lua-o de la început, chiar dacă unele lucruri nu le-ar mai face la fel, scrie libertatea.ro

Vă mulţumesc pentru urările de bine pe care mi le-aţi făcut pentru astăzi, când împlinesc 43 de ani… Ultimii treisprezece ani din viaţă mi i-am dedicat politicii. Nu am niciun regret. Dacă aş fi cu treisprezece ani în urmă, aş lua-o de la capăt, chiar dacă unele lucruri le-aş face diferit. A fost viaţa pe care mi-am dorit-o”, a scris, luni, Elena Udrea pe Facebook.

Fostul deputat lasă să se înţeleagă că părăseşte domeniul politicii şi îşi ia rămas bun de la cei care i-au urmărit evoluţia în politică.

Îmi asum tot şi mai ales ceea ce sunt. Mulţi mă apreciaţi, şi mai mulţi mă urâţi. Vă mulţumesc tuturor pentru interesul pe care mi-l acordaţi! Am fost treisprezece ani împreună şi este cu adevărat o onoare pentru mine. Aţi însemnat mai mult decât familia mea, aţi contat mai mult decât cei apropiaţi mie. V-am aparţinut mai mult vouă decât lor. Acum a venit vremea să îmi iau rămas bun… a venit vremea unui nou început”, mai scrie fostul ministru.

Elena Udrea a candidat ca independentă pentru un nou mandat de deputat în Bucureşti, însă nu a reuşit să intre în Parlament.