Intr-o postare recenta pe blogul personal, vicepresedintele PDL Elena Udrea vorbeste despre sedinta parlamentarilor democrat liberali, care a dus la”dezbateri aprinse, replici dure între colegi, abordări nervoase”. Elena Udrea atrage atentia asupra credibilitatii scazute a oamenilor in forta Guvernului.

“Prima concluzie: este nevoie să facem ceva, să schimbăm ritmul, să revenim în ofensivă. Nici Guvernul Boc şi nici PDL nu au de ce să stea cu capul plecat. Am fost un Guvern responsabil, care a sacrificat voturile partidului, dar a luat măsurile fără de care România ar fi putut fi în situaţia Greciei astăzi… Am înţeles că acest curaj ne va costa din punct de vedere electoral, dar am ales să salvăm ţara, gândindu-ne că pentru partid ne va rămâne timp după ce vom trece de momentele economice dificile, atunci când efectele pozitive ale acţiunilor guvernamentale se vor vedea în buzunarele românilor”.

Vicepresedintele PDL apreciaza ca actuala coalitie de guvernare si-a indeplinit misiunea de a veni cu solutii concrete la problemele romanilor, fata de opozitia “infantila, guraliva si lenesa.”

“Am spus de multe ori că este nevoie de recredibilizare la nivelul Guvernului. Acum este o certitudine şi, oricum, deja poate să pară prea puţin. Nu pentru că acest Guvern nu ar fi făcut ceea ce aveam nevoie să facă, nu pentru că miniştrii nu ar fi muncit pe brânci, ci pentru că avem cu toţii nevoie de un nou moment care să genereze speranţă. Optimismul românilor a făcut ca anul trecut consumul să crească, ceea ce a generat creştere economică. Spre exemplu, cea mai mare creştere, de 29%, au avut-o cheltuielile românilor pentru vacanţe!

Deci, avem nevoie de încredere, avem nevoie să fim convinşi că cei care ne guvernează ştiu exact încotro mergem. Iar aceştia, în mod evident pentru oricine, suntem noi, cei din coaliţia de guvernământ, cei care am demonstrat că avem soluţii reale, şi nu opoziţia infantilă, guralivă şi leneşă.”

3 COMENTARII

 1. Seara buna!

  Mi se pare pertinent ce spune D-na Ministru Udrea, PDL si-a sacrificat voturile in loc sa practice populismul .Astfel ca trebuie sa-si recladeasca imaginea dar nu luptandu-se intre ei.

 2. BRAVO !!!

  Ministerului Educatiei stopeaza retinerea automata a cotizatiilor sindicale din salariul profesorilor.

  Cred ca aceasta masura trebuie generalizata in sistemul public central si local.

  Aceasta este Democratia !!!

  In nici o tara din UE si ELVETIA nu se retin pe foia de plata cotizatia de sindicalist.

  Asemenea aberatii le gasim la nostalgicii lui CEAUSESCU.

Comentariile sunt închise.