Episodul 38, Armaghedonul CEC! Vocabular și comportament execrabil al directorului Neacșu, plătit din bani plublici cu 16.000 de euro pe lună!
Într-un dispreț total față de profitul băncii de stat pe care o conduce, Bogdan Neacșu gonește clienții aducători de dobânzi. Iar acest fals bancher încă mai este directorul general al CEC Bank!
Două ÎNREGISTRĂRI, două comportamente diferite, la câteva minute distanță ale aceluiași director plătit regește! Dedublare de personalitate sau metodă persuasivă de manipulare ascunsă cancerigen în mintea lui Bogdan Neacșu?!

Pentru PRIMA DATĂ în istoria post ’89, veți AUZI cum un director de instituție de stat – în cazul nostru Bogdan Neacșu, șeful CEC Bank – se comportă acceptabil la început, apoi, ca să-și salveze pielea, devine un mahalagiu de joasă speță, un găinar de cartier care minte și aruncă vina pe alții, umilind modelul civilizat de bancher ce trebuie folosit de un director de bancă față de clienții săi!

Să refuzi investitori serioși atunci când economia nu „duduie”, să nu răspunzi 7 luni la apelurile clientului băncii, iar când te anunță prin scrisori că șefii protejați de tine de la Timișoara sunt vinovați să ajungi să îl acuzi tot pe el de comportament insolent și trafic de influență înseamnă că ești un director general degenerat,. Este vorba despre Bogdan Neacșu, vârful Grupului de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei, ce sugrumă banca deținută 100% de stat!

În aceste 11 luni de An Pandemic, arogant-mitocanul Bogdan Neacșu a primit 176.000 de euro din bani publici, adică și din impozitele plătite de …”

Cititi articolul aici: https://www.secundatv.ro/anchete/inregistrari-audio-bogdan-neacsu-tipa-insulta-ameninta-si-alunga-un-client-al-cec-bank-182924.html/