Capitolul pe Justitie e un subiect greu digerabil de catre opinia publica, inclusiv de catre mine. Dar…

Sa o luam metodic.

  1. Iohannis devine Presedinte in 2014. In 2017 aflam ca Justitia din Romania a fost subordonata, prin protocoale secrete, Serviciilor Secrete ! Mai rau decit intr-o dictatura militara. Iohannis nu a stiut nimic, Iohannis a stiut dar a tacut ! Cert e ca Iohannis nu a iesit niciodata public sa denunte aceasta aberatie prin care actul de Justitie era contrafacut de Serviciile Secrete ! Iohannis Mutul !
  2. Tudorel Toader, Ministrul Justitiei, reseteaza Justitia si aduce comanda si subordinea la nivel politic ! Iohannis ia foc si scuipa flacari …

Intrebare pentru Romanii care platesc taxe si impozite : ce e mai rau, Justitia sa fie subordonata Serviciilor Secrete Eterne sau unui Ministru al Justitiei Temporar ?!

Raspunsul meu :

Eu cred, ca viitor Presedinte al Romaniei, ales de milioane de romani, ca Justitia din Romania trebuie sa aiba in Presedintele Romaniei un Garant al Independentei actului de Justitie !

Cit timp eu voi fi Presedintele Romaniei nici Serviciile Secrete si nici Ministrul Justitiei NU vor putea exercita presiuni asupra Judecatorilor, Procurorilor si Avocatilor ! Calea de Mijloc ! Iohannis si Tudorel Toader au gresit profund ! Fiindca fac parte din Sistem si nu au voie sa se desprinda de el ! Eu DA! Sistemul este falimentul Romaniei, eu voi aduce Bunastarea Romaniei !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru – Candidat la Presedintia Romaniei

3 COMENTARII

  1. Justitia trebuie sa fie independenta, cand e subordonata nu mai e independenta

  2. Ai devenit un PSD-ist jenant. Dai in Iohannis, dai in Kovesi, dai in ambasadorul Americii in schimb il lauzi pe jegosul ala de Toader. Ma stept la o astfel de propaganda bolsevica din partea Antenei 3 si a RTV, dar pe Radu Morar il consideram candva un om corect, anti-comunist, anti-ciuma rosie. Ce urat imbatranesc unii!

  3. AFARA DE INTERNET, RESPECTIV Facebook, UNDE MAI APARE IN PUBLIC ,NUMELE CANDIDATULUI LA PRESEDENTIA ROMANIEI , RADU MORARU ??? IN SONDAJE NU AM VAZUT DECAT NUMELE JOHANNIS SI DRAGNEA !!!

Comentariile sunt închise.