poarta-rai

Poarta spre Rai a fost descoperită de un grup de pasionaţi de ştiinţă care au lansat în spaţiu cea mai mare rachetă non-comercială văzută vreodată, scrie romaniatv.net

Oamenii de știință amatori susțin că au găsit Poarta spre Rai după ce au trimis o serie de rachete în atmosferă, la 118 km, adică la 18 km dicolo de graniţa oficială de începere a spaţiului cosmic.

Aceşti oameni de ştiinţă, adepţi ai controversatei şcoală de gândire conform căreia Pământul este plat, spun că două rachete au lovit „cupola Pământului” și au găsit porțile de mărgăritar. În videoclipul se susţine că „ferestrele şi ușile Raiului” pot fi găsite chiar deasupra soarelui și a norilor.

Un zgomot puternic, ca un zăngănit, este momentul în care se presupune că racheta ajunge la Poarta Raiului. Se spune că racheta pare să dovedească teoria că Pământul este plat şi acoperit cu o cupolă de sticlă, care împiedică omenirea să părăsească planeta. O a doua cameră ne înfăţişează o linie alba, despre care se spune că ar fi marginea cupolei de sticlă sau, potrivit altor teoreticieni ai conspirației, dovada că Pământul este înconjurat de un zid de gheață.