salam

Manelistul Florin Salam a făcut vâlvă în urmă cu câteva zile când a fost prins într-un aeroport american cu o mare sumă de bani. Abia acum s-a aflat că acţiunea autorităţilor americane a fost „ajutată” din plin de un român care l-a turnat pe manelist, relatează stiripesurse.ro

La o săptămâna după incident, Florin Salam a primit un mesaj extrem de ciudat: „Ba, fraiere, trebuie să-ţi mulţumesc! Tocmai mi-am luat o superbă motocicletă din banii tăi. În urmă denunţului de pe aeroportul JFK, m-am ales cu aproape 10 mii dolari, adică 10% din suma confiscată. Exact, eu te-am denunţat. Să mai vii pe la noi”, i-a scris lui Salam un român stabilit în America, conform wowbiz.ro.

Acesta susţine că a făcut denunţul strict pentru bani, pentru că şi-a dat seama că romanul nu poate justifică uriaşă suma câştigată din dedicaţii. Românul stabilit în Statele Unite a ştiut exact cum vor reacţiona autorităţile, pentru că în acest moment Fiscul american (IRS) a declarat război total celor care fac evaziune fiscală sau spală bani. Inspectorii antifraudă de peste Ocean lucrează cu informatori pe care îi răsplătesc cum se cuvine, mai spune sursa citată.