3b903d92bf6d1df96801246f53e8f01dDragnea a dat semnalul schimbării. ”Mutarea a venit în plic. Oprea va rămâne premier. E o chestiune de zile. Ne încurcă puțin programul lui Iohannis”, le-a spus el miniștrilor cu care s-a întâlnit joi seară, în taină. Cele spuse de Dragnea erau deja confirmate de Dan Mihalache, pe surse. Încă de pe la prânz. Conform celor convenite, vineri, președintele Klaus Iohannis, care s-a întâlnit și cu Ponta, dar și cu Dragnea și Oprea, va susține o conferință de presă. Prilej cu care își va reînnoi mesajele conciliere și  dialog pe teme mari. Dar și sprijinul său pentru adoptarea unui cod al incompatibilităților.

La scurt timp după întâlnirea lui Dragnea cu miniștrii, Ponta, invitat la televiziunea lui Ghiță, a spus că dacă lumea este de acord să rămână Oprea premier, el pleacă în secunda doi. „Dacă-l sunați și vă spune că vrea să fie Prim-ministru, imediat îl las Prim-ministru”, a declarat Ponta la România TV.  Apoi a întărit: ”N-ar fi o tragedie să fie căutat în Coaliție alt premier ci chiar o ușurare”.

Preluarea funcției de prim-ministru de către Prostia-Sa Gabriel Oprea se vehiculează de peste 10 zile. Însă lucrurile au început să devină credibile după ce informația a fost confirmată de omul Cotroceniului, Dan Mihalache. În ultimele două zile, în echipa lui Gabriel Oprea au fost înregimentați doi economiști de marcă, foști miniștri. Este vorba despre profesorul Mircea Coșea și Valentin Ionescu.

sursa: comisarul.ro

7 COMENTARII

  1. Oameni buni, asta-i interesul national. De aceea Romania trebuie condusa de cei mai prosti politicieni. Si UNPR este ”majoritar” in parlamentul penal. Nu uitati ca USL functioneaza.

  2. Ca roman imi doresc un prim ministru care sa actioneze in interesul societatii, un prim ministru care ia deciziile in functie de realitatile economice si nu in functie de interesele partidului din care provine. Un prim ministru care isi va lua functia in serios in aceste momente va fi un prim ministru de sacrificiu si nu stiu cati dintre politicienii nostri sunt capabili sa se sacrifice (din punct de vedere politic) pentru tara. Imi doresc un prim ministru care in loc sa faca discursuri populiste, sa ne spuna adevarul despre situatia in care ne aflam si in loc sa ia masuri care sa-i aduca mai multe voturi la urmatoarele alegeri, sa ia masuri care sa asigure un viitor copiilor si nepotilor nostri. Oare visez cu ochii deschisi?

  3. …da’ du-te dracului de impostor mitoman ca ne-ai umilit destul! Nici izmana nu are ce cauta pe aceasta pozitie…iara ati gasit raul cel mai mic! Dar de ce nu-l puneti pe Costin Georgescu premier! Macar romanul asta a facut toata scoala pe bune.

    • Il recomanzi pe Georgescu pentru ca ti-a fost sugerat de Antena 3 unde isi face veacul precum Ciuvica?

Comentariile sunt închise.