sb_3_55043600

Fostul director juridic al CNADNR, Alin Goga, a dezvăluit în exclusivitate pentru NAȘUL TV, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii Autostrada Unirii, existența unui dosar penal alcătuit de DNA pentru autostrada Orăștie – Sibiu.

„Este un dosar penal la DNA pentru Orăștie – Sibiu, are numarul 50/2013. Eu cred că organele statului își fac datoria, numai că există o anumită procedură și un anumit ritm.”, a declarat Goga.

Alin Goga, cel care a dezvăluit problemele grave ale autostrăzii Sibiu – Orăștie, a explicat și motivul pentru care oficialii CNADNR refuză să explice modul în care s-au cheltuit 14 miliarde de euro, bugetul instituției din 2007 și până în prezent.

„I-am rugat pe colegii mei, dați drumul la rapoartele Curții de Conturi, să meargă în instanță, nu le țineți! Le țin și nu iau măsurile dispuse de Curtea de Conturi tocmai pentru că le este frică, pentru că acolo ei sunt nominalizați pentru faptele respective și ei nu pot lua măsuri împotriva lor înșiși”, a explicat Alin Goga.

3 COMENTARII

 1. 1.Caut 2-4 parteneri de afaceri (de AUR).

  2. De aceea,vei primi de la mine câte o lecţie
  gratuită pe zi, pe adresa ta de email, iar după 12 zile de curs GRATUIT vei fi
  un om mult mai informat decât eşti acum.

  3. Fiecare lectie presupune maxima seriozitate,
  rabdare si atentie. Prin aceste lectii filtrez candidatii pentru ca eu vreau sa
  ajung la sfarsit sa am cei mai buni parteneri de afaceri.

  Veti avea de trecut 2 teste: RABDARII si
  ATENTIEI.

  4. Pe parcursul lectiilor veti intelege exact
  care sunt calitatile OAMENILOR de AUR.

  5. Daca considerati ca indepliniti conditiile
  trimiteti textul ,,partener afaceri” la adresa de email [email protected]

 2. trebuie urgent lichidat inainte de asta sa spuna de oculta si extraterestii si ce cauta la moscova si pentru tradare sai fie impuscat alaturi de servicile secrete romaneste romania trezeste jos mossad si islamul jos musulmanii din bucuresti

 3. Ponta golanoiul natiunii, singurul raspunzator PENAL pentru jaful autostrazilor !

Comments are closed.