NASULAdriana Săftoiu, autoarea volumului „Cronică de Cotroceni” a fost marți seara invitată la NAȘUL TV în emisiunea moderata de Radu Moraru, unde a vorbit despre documentul dat de Traian Băsescu lui Adrian Năstase în campania prezidențială din 2004.

În culisele primei confruntări organizate de TVR cu toți candidații la alegerile prezidențiale din 2004, Traian Băsescu i-a înmânat lui Năstase un document din dosarul scriitorului Sorin Titel în care acesta povestea despre niște întâlniri din vremea Securității ale membrilor comunității homosexuale, unde era stipulat și numele lui Adrian Năstase.

„Eu știam de acest document și menționam în carte că atunci l-am aprobat (n.r. pe Traian Băsescu) pentru faptul că nu a vrut să-l folosească public, dar într-adevăr i l-a inmânat” a declarat Adriana Săftoiu.

„Documentul respectiv era un element din dosarul lui Sorin Titel care la momentul acela, pe vremea Securității comuniste, a trebuit să facă o declarație în care povestea despre niște întâlniri la care se duceau ei, era o întâlnire cu grupuri de homosexuali și acolo menționează mai multe nume. Erau și profesori printre care era trecut și Adrain Năstase”, a mai spus Adriana Săftoiu la Nașul TV.

4 COMENTARII

  1. Cat despre Nastase, la cat rau a facut tarii asteia nici n-ar mai trebui sa respire!

  2. Pacat de ea … nu este urata, este si desteapta , dar are carente morale cat incape! S, mai presus de toate, nu este loiala! Pe Imre il inteleg – sa regulezi o muiere inteligenta ca saftoaica, nu-i lucru putin; dar o inteleg si pe ea – sa ai un barbat ca Saftoiu si sa fii saftoaica – nu-i magulitor! Putea mai mult si mai bine!

  3. da, imre nu era draga menajera de la cotroceni? da poate ca era si gelatina de pe piftie saftoiu!

Comments are closed.