captura nasul tv

Fostul presedinte Traian Basescu a facut noi dezvaluiri, miercuri seara, in emisiunea lui Robert Turcescu de la NASUL TV.

Eu am pus sub semnul întrebării activitatea Crinuței Dumitrean la ANRP, dar serviciile mi-au zis că e curată ca Arcul de Triumf. Întrebasem după ce mi-a zis Elena Udrea despre neregulile de acolo, iar serviciile mi-au zis pe vorbe că e curată, a declarat Traian Băsescu, in exclusivitate la emisiunea 100%.

4 COMENTARII

  1. Stop! Oferta de lucru pentru voi se afla aici!Veti gasi mereu oferta noastra!Opriti-va acum si incepeti!Nu este necesara nici un fel de experienta! O ferim curs gratuit si complet de instruire de la zero!Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala!Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal.Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere.Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.Pentru detalii trimiteti textul „Info” la adresa de email [email protected]

  2. mai exista acest turcescu? am sperat sa dispara din media dupa autodenuntul live ca agent acoperit .. sau decoperit, nu mai conteaza. oricum nu am inteles nimic din tot circul mediatic pe tema respectiva.

  3. Suna infricosator tot ce se-ntampla in aceasta tara…..emisiunea lui Robert a fost tare de tot ,lamuriri cat cuprine ca sa priceapa toti agaricii de ziaristi si derbedeii care se cred realizatori de emisiuni ,aici ma refer la antene ,mai nou b1 care a devenit un otv,romania tv,realitatea…..toti vor ca Traian Basescu sa taca sau sa dispara din politica ca stie prea multe de mafiotii care ne conduc …..încotro se indreapta romanica noastra cu un presedinte ca Johannis care nu face decat lucrul bine facut pentru el si prima doamna si ce asteptari mai avem noi da la un conducator care a dezamagit total….ce ferciti suntem !!!!!!!!

Comentariile sunt închise.